svininfluensan

Den finns inte. Jag tror verkligen inte att den finns. Det är samma gamla vanliga influensa, bara att man har gett den ett annat namn. Snart kommer vi väl på mer knäppa sjukdomar, kycklingfeber, hästspysjukan och grävlingsdiarée.

Nej, jag tror inte på det där. Folk har ju dött i vanlig influensa med, i synnerhet gamla. Man vaccinerar sig ju mot den också. Så jag är inte rädd för den. Jag tror inte jag kommer dö.

Jag är stensäker på att jag inte tror den finns.





jobbiga mornar.

Jag har alltid jobbiga sovmornar! Man kanske kan kalla det ett i-landsproblem..

Jag är alltid så JÄKLA kissnödig när jag vaknar. Helst ska jag vakna runt 8 o inte kunna somna om för jag är så in i helvete kissnödig. Hur jobigt är inte det? Speciellt när man kunde ha sovit till typ 11?!

Spelar ingen roll om jag kissar innan jag går och lägger mig, eller om jag inte dricker mycket på kvällen. Så in i bombens irriterande, för oavsett så vaknar jag och är så kissnödig att det gör ont.

Vad gör man åt det här utan att skaffa blöja? Haha nej... Det var mina kissproblem det.

scrubs.



Min humor personifierad: Dr Cox i Scrubs.

Just love it!



Hotwood!



Up and coming, HOTWOOD! Helt och hållet min typ av musik, er också, om ni bara lyssnar!

 

lyssna HÄR!

 

 


movie-time!

Jag har sett så hemskt många filmer den senaste tiden! Tänkte ge en liten resencion.

In the electric mist: Luddig handling. Jag fattade inte alls vad filmen handlade om. Ej sevärd om man inte är luddig själv!

En shopaholics bekännelser: Lockade fram en del skratt. Och om man är som jag, en shopaholic, är filmen värd att se bara för det.

I taket lyser stjärnorna: Jättebra! Jag brukar inte gilla svenska filmer men den här var bra, fast riktad till lite yngre, som hon i filmen, den åldern. Sorglig film, men väldigt verklig.

Män som hatar kvinnor: Svinbra! Dock har ju jag läst boken men den var ruskigt bra om man gillar deckare som t ex Beck och Wallander. Spänning genom hela filmen!

Natt på museet 2: Hemskt kul film! Jag föll som pladask för ettan så varför inte tvåan? Gillar lite barnfilms-aktiga filmer, o gör man det är denna ett måste! Slutet var dock lite oväntat, men i övrigt riktigt sevärd.

Killing room: Skräck-thriller. Spänning men lite luddig. En film utan riktigt slut, vilket jag inte gillar. Men helt okej. Skulle dock inte betala för att se den.

No mans land, the rise of the reeker: Också lite skräck-thriller. Helt okej början, man fick lite fjärilar i magen, tills folk började springa in i osynliga väggar, fåglar pratade och människor kunde gå omkring med halva hjärnan borta. Nej tänkte jag.

Sisådär. Jag o Jimmy har sett film minsann, ooooh ja. Utöver dessa har jag sett massa gamla filmer, t ex Pretty Woman och Grease. Jag har fastnat lite i det där filmandet.

Jaja, nu ska jag ta mig lite o'Boy! Har ni sett att dom har gjort om förpackningen till mjölken förresten?

xoxo.


RSS 2.0