SKOTTLAND GLASGOW

Jag kommer alltså den närmsta veckan befinna mig i ett annat land, nämligen Storbritannien! Jag ska till Skottland Glasgow för att hälsa på en utav mina bästa vänner som för tillfället bor och jobbar där.

DET SKA BLI SÅ KUL!

DET SKA BLI SÅ SKÖNT ATT FÅ TRÄFFA HENNE!


Under tiden där kommer jag knappast ha varken lust, tid eller möjlighet att sitta vid någon dator o blogga, så uppdateringen tar en veckas paus. (så ni inte tror jag har dött).

Ska packa klart nu samt umgås med älskling ikväll så här har jag ingen lust att sitta. Ha det bra i Sverige sålänge!


LOVE.


dammsugs-test.

Här har vi de tävlande. Min Electrolux Leonard sen en Miele Festival.



Testet bestod av rågrut knäckebröd-smulor.



Skulle alltså testa vilken som hade bäst sugförmåga. Och tamtadadaaaaaaaaaaaaaa....



LEONARD!


dammsugaren suger!

En mening som kan tolkas på två sätt... Fick en ny fast gammal dammsugare av far som han haft i Norge. Har ännu inte bestämt mig för att byta bort det. Alltså jag tänkte ge lillebror den gamla.

Ska göra ett fint litet egen-komponerat test senare, smulor på golvet och sånt. Är min gamla bättre är det ju ingen idé att byta. Givetvis ska jag foto-dokumentera mitt dammsugar-test, eftersom jag vet så väl att alla som läser bara brinner för sånt?

thank God it's friday!

Änligen fredag! Äntligen får jag ha min baby för mig själv. Äntligen. Snart är det dessutom söndag och vi vet ju alla vad det innebär?

SKOTTLAND!

Jajjemän, allt är förberett och klart. Ska bara tvätta undan lite idag så jag kan ta med mig vad jag vill dit. Annars är nog det mesta nerpackat. Ska ta och väga väskan sen. Inte jättekul om man kommer dit och inte får följa med bara för att väskan väger ett gram hit o dit mer.

Jag ska alltså bara ha med mig handbagage. Eftersom jag bor hos en kompis behöver jag inte oroa mig för schampoo o balsam o andra sådana vätskor som inte får följa med i handbagaget. Dessutom är jag en jävel på att packa smart. Om jag vill. Skrivit en lista sörrni. Den följer jag till punkt och pricka.

Nu ska jag försöka få i mig något till frukost, därefter bär det av till sjukhuset. Kanske skulle ta o söka lite jobb också?

G'day!


bloggfri.

Idag har jag knappt lust att ens sitta vid datorn. Blä, än mindre blogga.

hm.

Då har man lagt en fin liten beställning på HM's online-shop. Paketet lär komma snart och räkningen därefter. Tur man får pengar i februari!

R lär få sig en fin liten överraskning när han ser vad jag beställt o ska ha när vi är i Gbg...

Det är farligt att ha tråkigt.

räven.

 

Fick den här av H, då hon fått den två gånger och jag började läsa den i förrgår. Det räckte med att jag läste första kapitlet, sen var jag fast. H ljög inte! Har inte hunnit läsa så mycket då jag var upptagen hela dagen igår och somnade före klockan 23 konstigt nog. Ändå sov jag pinsamt länge igår morse.

 

Dagen bjuder på? Massa städning, för ommålandet är klart. Någon som är sugen på att knäskura min hall? Inte jag iallafall. Ska se ett avsnitt till av Scrubs som roat mig hela morgonen innan jag letar fram något ätbart.

tar kvällen.

 

Då huvudvärken gör sitt sedvanliga besök tar jag alldeles snart kvällen med lite the o Scrubs. Natti!


klippning.

Att det är så förbannat skönt att klippa topparna? Känns som jag har nytt hår ju! Tack Issa som klippte det!

 

Vart hos mor idag, hämtat räkningar. Lekt med djuuuur. Fan vad dom fäller alltså! Nu är jag nyklippt och nysolad, känner mig fresch! Skönt att vara osminkad dessutom.


a true friend stab you in the front so tell me why my back is aching.

Travis - Dead and Gone remix. Återfann den igår, sjukt skön. Funderar på om den är bättre än originalet. Mår inte kanon idag så jag ska mysa ner mig i sängen med R och lite Scrubs i dvd'n. Tur man har dvd alltså.


sing hallelujah.

 

Mitt hår sjunger hallelujah för imorgon ska det bli kvitt sina kluvna toppar!

 

(inte mitt hår, någon random från google)


våtmarker

 

You shall all read this book.

 

Började läsa den vid halv två inatt, läste klart den nyss. Så himla gripande. Ni vet när man kör förbi en trafikolycka eller när man ser ngot äckligt och man bara egentligen vill titta bort fast man inte kan? Så är den här boken. Man vill inte läsa om allt äckel men det går bara inte att sluta. Så om ni nånsin känt er äckliga och ofräscha kommer synen på det ändras när ni läst klart.

 

Den här boken borde ingå i sexualkunskapen, haha! Tack Blondinbella, för tipset!

 

 

 


fisrt day of the week

Jäkla måndag. Ska rulla inåt stan för att hämta far för han kommer från en långhelg i sthlm. Här har ni sålänge!

 

Gråter varje gång. Linus kusiner sjöng den på hans begravning. Hjärtkrossande...


provisoriskt.

 

Till R's stora (och min, till viss del) glädje står nu tivin o sovrummet medans vi målar om, som allt annat... Vi ska mysa med thé och film. Kommer nog sakna den när den åker ut igen... R pratar på att skaffa en liten till sovrummet. Vet inte vad jag tycker om det, vill ju inte ha några stora energislukande prylar i sovrummet då jag hört att det stör sömnen. Meeeeen, man är bara ung en gång! Dock har vi inga kanaler här inne men dvd'n är inkopplad! Gissa vem som ligger här hela dagen imorn o ser på Scrubs?


bakis-shopping.

Blev en tur in till stan. Måttligt kul, men fick med mig lite godbitar hem. Ett armband och lepard-tights. Samt ett par uuuursnygga solglasögon från Lindex. ZEBRA!


hangover.

Finns en anledning till att jag inte bloggar/bloggat idag. Ankan heter den.


-1 grader celcius

Tänkte bara skriva den där lilla nollan och ett "C", men jag fann ingen liten nolla och jag orkade inte leta. Men shiet va ljummet det börjar bli! Är våren på väg redan tro? Vore väl skönt på ett vis, men jag vill hellre ha kallt o snö än slask i tre månader till...

Skönt för han som har en insnöad och inplogad bil på vår gata om det börjar töa. Det är verkligen asmycket snö på den. Funderar varje dag på om jag ska ta o skrapa bort lite snö bara för att få se vad det är för stackars bil som står insnöad. Kan ta en bild sen så får nu se hur verkligen insnöad den är!

Ikväll då, Ankan premiär för mig. Men sköna bönor och lite alkohol. Antar att jag kommer vara ganska så lättpåverkad då jag varit nykter sedan hm, halloween?

Mat ska jag få i mig, sen hämta L? Om hon blir klar nån gång.

Förrförra årets halloween. Me as glamrocker y Rillo as tant. Fin dubbelhaka...


MCR

My Chemical Romance – House Of Wolves

Fick en känsla av nostalgi när jag lyssnade igenom en gammal spellista och blev kär igen i My Chemical Romance. Älska!

you can talk all you want

but my skin is really thick!

Fått Kat DeLunas Unstoppable på hjärnan. Förstår inte varför! Är det inte sådär jätteirriterande att få en låt på hjärnan bara sådär? Får nog ta o lyssna på lit eLa Roux så försvinner den nog.

God Morgon!

barney stinson

Min nya kärlek. Fast han har vart det länge. HOW I MET YOUR MOTHER. Så jäkla bra. Klockrent. Wonderbart kul. Suit up, people! :)

Älskar avsnittet där man får se hur han blev "kostymnissen" liksom. Han va ju fan hippie innan :D



fredag.

 

Inte mycket slår en fredag med Maryland Chocolate Chip Coockies med mjölk alternativt kaffe och sen att jag får fet-dänga R i kortspel är inte så tråkigt! Fredagsmyset toppas sedan med Guacamole och Holiday-dip och chips samt en Ramlösa Mango till det. Som jag har längtat efter mitt lördags(fredags)-godis!


Leighton Meester - Sombody to Love

 

Vet inte vad jag tycker om den. Tycker den är lite "mjunig".


stedar.

Eller, städar och städar. Gör hemmet beboeligt under tiden som vi ordnar en del saker. Just nu är det saker ÖVERALLT. Det är ingen överdrift. Iallafall, Spotify är på och Elvis rullar för fullt från högtalarna. Ska plocka lite till sen ska jag sola. Har inte bestämt mig än för om jag ska gå ner eller ta pappas bil.

Det ät ju jävligt bekvämt att ta bilen... Är inte på humör för att gå. Grinig av sömnbristen. Och pappa har en ny bil. En helt ny, som man inte behöver värma i en kvart..

Suck. Ibland har man såna I-landsproblem. Hemsk jag är.

La Roux

 

Hörde den på radion igår. I'm stuck. Såååå skön!


chaos.

 

Mitt hem är alldeles kaotiskt. Saker överallt. Varför gör man så när man städar? Plockar fram alla småprylar som man inte vet vart man ska göra av men det slutar ändå alltid med att man lägger dem exakt där de låg förut. Är jag ensam om detta?

 

En snabb fråga till: Är jag den enda som hela tiden skriver itne när jag ska skriva inte?


walk walk fashion baby

Uppe med tuppen! Panikslagen natt, orkade inte ligga kvar längre. Tror det var stddag för tappuppgången idag men när jag låg där urvaken fick jag för mig att någon satte en bomb på min dörr? Hallucinationer... Så jag fick panik. Igen.

Ska alldeles strax dra mig mot stora staden för lunch med R. Efter det ska jag växla pengar och lite sånt före Skottlands-resan. Sen kommer det säkert med massa annat hem...

Satan. Om en halvtimme måste jag gå ut och börja få start på bilen, lär ta ett tag. Kanske skulle ha åkt buss?

Tooo late now.

roliga lösenord.

Registrerade mig just nu på en sida, och oftast får man ju ett aktiverings-mail där inloggning samt lösenord står, ni vet? Jag har ett lite speciellt lösenord, inte helt rumsrent så jag skrattar lika mycket varje gång jag får ett sånt mail! Hahahahahaha!

insomnia.

Led länge av svår sömnbrist för ett tag sen. Speciellt när jag hade som mest ångest. När ångesten försvann sov jag också mycket bättre. Nu är den tillbaka... Hej Ångest, så du kommer för att ta över mitt liv igen? Kul!

Så nu sover jag någon timme, sen vaknar jag i panik och vet inte vart jag är. Hela veckan och hela helgen har det varit så. Och det blir värre och värre. Powernapade förut, somnade till i kanske 20 minuter men vaknade ÄNDÅ o visste inte om det var morgon eller kväll eller om jag fortfarande sov och drömde.


Får nog ta och ringa min läkare igen. Jag orkar inte inte sova. Jag får börja räkna får?

miljövänligheten själv samt hurtbulle.

Har varit så duktig idag. Känt mig redigt miljövänlig som gått när jag gjort mina ärenden fastän jag lika gärna kunnat ta bilen. Men min lilla bil, den är inte så miljövänlig. Inte alls faktiskt. Så det kändes skapligt bra.

Att jag dessutom hann gå 5000 steg och få dagen gjord före klockan tre kändes najs. Som att jag faktiskt gjort något vettigt! (inte som häromdagen när det vettigaste jag gjorde var att väga mina resväskor?)

Ska alldeles strax ut för en minipromenad till innan jag och R landar i soffan för lite välkommet mys. Imorgon ska vi luncha sedan ska jag agera smakråd till en byxbak även kallad J. Får se om något på min långa "behöver-lista" förljer med hem.


ärenden.

Händelserik dag idag. För mig åtminstone. Ska gå till apoteket nu för att hämta ut en salva, sen till AF för ett möte och efter det tänkte jag gå och kanske sola? Ska iallafall till ICA för att köpa toapapper.

Viktiga saker has to be made today. Nej ni, ska leta upp min tjockaste halsduk så inte mitt nytvättade hår fryser till is...

Bjuder på en ny goding när jag ändå är igång.




skit ner dig, Rami.

Ser på PH, men blir bara så jävla förbannad på den där jävla Rami. FYYYYY


Gått 9000 steg idag och jag är nu för trött för att sitta här. GODNATT.

bad hair day.

Bad body day? Känner mig inte alls fresch idag. Sen när man sitter och läser runt på lite bloggar där alla ser så grymt snygga ut blir det inte bättre. Whatever, det är en ny dag imorgon och idag behövde lägenheten verkligen städas!
Igår gick jag runt 11 000 steg, idag kör jag på lika många. Minst. Beach 2010 here I come. Haha, håller inte på med sånt...

Antal vettiga saker gjorda:
Vägt mina resväskor
Torkat ur skåpet under diskbänken
Flyttat glögg-setet från bänken och in i ett skåp
Dammsugit
Nu vill jag shoppa?

Beauty rule no 3.

Mellanmål!

Att äta en frukt eller nötter eller något mellan måltiderna är bra för då blir man inte lika söt-sugen. Personligen gillar jag inte att äta bara nötter men frukt eller kanske en morot går lätt ner!
Visst, det är svårt att tänka sig att suget ska försvinna av ett päron när man helst vill trycka i sig en fet chokladkaka. Men det är värt att prova med det först iallafall.

there's a party at a rich dude's house

Nu blir det att städa. Då bara MÅSTE jag lyssna på musik. Det är jag inte ensam om va?

10969!

Ni vet ju att man inte ska handla när man är hungrig? Vet av egen erfarenhet att man då bara köper på sig massa onyttigheter bara för att "man är sugen".

Well, man ska inte handla när man är törstig heller. Vi hade precis gått kanske en mil när vi kom på att vi måste handla! Vi hade ingen mjölk alls hemma. Och jag och R, vi är beroende av mjölk. Såå vi tar en sväng till ICA när vi kommit tillbaka.

Att vi var så törstiga resulterade i 4,5 liter mjölk, 2 liter juice (varav en redan är uppdrucken) och en liter yoghurt. Ja. Man ska nog inte handla när man är törstig heller.

Btw, gått 10969 steg idag!

new moon soundtrack.

Sitter och lyssnar på Spotify helt random, sen kommer reklamen. Jag suckar, som vanligt. Men så lyssnar jag faktiskt. Har svårt för att bara stänga av öronen, och jag hör, de gör reklam för NEW MOON SOUNDTRACK!

Springer till datorn för att hinna trycka på reklam-bannern. Nu ligger hela det albumet i min lista och jag bara lyssnar och njuter :)


stegräknare

Okej, jag erkänner, kunde inte ens se Scream igår. Jag är så otroligt lättskrämd! Får extremt konstiga idéer av skräckfilm. Tror att någon står utanför dörren och ringer så fort mobilen piper. Vi bytte till en komedi på tv1000 istället. Jag är glad att jag bor högst upp, annars hade jag väl aldrig varit lugn om jag vetat att någon kan stå utanför fönstret. Lite omöjligt just nu kanske...

Iallafall, började dagen tidigt. Tänkte till och med slänga i en tvätt men det var fullt fram tills klockan 6 då jag egentligen har tvätt-tid. Blä.

Så jag satte mig vid datorn med en kopp the. Tänkte dessutom börja använda en stegräknare idag! Men frågan är, hur många steg ska man gå för att det ska löna sig? Har hitills gått nästan 400 steg i min lägenhet, samt ner till tvättstugan. Ska väl ha sisådär 20 gånger mer steg va?

hemma!

Hemma, äntligen, blev något trött på att åka bil. Men det var troligt skönt med en lugn helg bort från panik och ångest (som faktiskt blev mycket bättre!).

Ikväll ska vi mysa ner oss i soffan med en öl och lite choklad. Öl till han, choklad till mig. Scream går på tvn ikväll så det ska vi nog glo lite på. Brukar avsky skräck för jag blir så himla stressad och förstörd i flera dagar framöver. Men den är ju så gammal så jag tror nog att det ska gå bra.



Älskade söndag!

Tänker på dig L i annanland.

hallelujah!

Pappa har härmed internet, haha och uttråkad som jag var gjorde jag en Facebook-profil åt honom. Fin kväll, spetsad glögg och Scrabble har den bestått av. Även finfin fisk-soppa, min favoritmat, o jag ska få med mig en hel kastrull hem!

Nu blir det revansch i Scrabble, pappa vann förut, så en del vin samt argumenterande under spelets gång kan jag tänka mig att det blir.

lämnar civilisationen

Lämnar lilla G och all internetuppkoppling för en natt hos far. Ska bada, äta och spela Scrabble.

Får ibland mega-ångest över UK. Då är fadern bästa stället att åka till. Mitt i skogen och ändå något att göra hela tiden.

Nej nu får jag sätta fart. Badkaret hemma hos papi lockar!

meet the Morgans

 

Nåt som får mig på andra tankar just ikväll får väl bli bion vi ska på! Ett gäng sköna bönor och candy samt bra film. Kan det bli så mycket bättre en fredag som denna? Spar utgången till nästa helg då jag entrar Ankan första gången. YAY!

Nej ni, mat samt pojkväns-mys väntar på mig. Och imorn väntar jag ivrigt på ett samtal från L i annanland.

 


Filmen var asbra! Se den! :)


****************************************

Vill helst sätta en jävligt fet äcklig svordom som rubrik. Men det ska jag inte göra. Men visst vill man det när allt bara skiter sig så ***** ********* äckligt?

ATTANS!

nagellack.

Finns så otroligt mycket kul man kan göra med nagellack! Bara man har fantasi, och vet var på internet man kan leta för att få inspiration...

PRICKAR!


uttråkad.

Saken är den, att jag vill ut o gå, ut o springa, motionera! Men jag kan inte!!!!! Det är nog enda nackdelen med att det är så kallt. Ah, jo, att vattnet fryser i stallet hemma hos mor är väl inte så kul heller. Men, jag är så otroligt rastlös, och jag lider av en lindrig form av astma så jag kan inte vara ute, än mindre anstränga mig.

Häromdagen när jag skulle gå ner för att sola samt handla fick jag andnöd och R fick springa i förväg för att hämta min inhalator. Sånt är inte kul.

Sååååå, kanske skulle ta o gå ett par varv i lägenheten?

min humor.

Vad letar Musse efter i rymden?

PLUTO!

HAHAHAAHHAA (jag är övertrött.)

backstabber.



Ke$has nya album är ruggigt bra. Här är en låt!


Beauty rule no 2.

Ät frukost.

Det här är jag själv så otroligt dålig på men jag har bestämt mig för att jag ska bli bättre. Slutat med bröd har jag gjort (då magen sväller upp som en ballong) och äter bara knäckebröd nu. Mjölk kan jag inte leva utan så det dricker jag kanske en halv liter om dagen.

Jag lär ha bra skelett. Iallafall, frulle, som alla vet, dagens viktigaste mål. Ät det!

ställa klockan...

Är det bara jag som är superduktig på att sova bort en halv dag om jag inte har ställt klockan? Och är det bara jag som är übertrött så fort den ringer trots att jag har sovit mer än tillräckligt? Fy va jobbigt det är. Hade tänkt gå upp för 2½ timme sen o faktiskt fått något gjort!

Tror jag ska köpa mig en sånhär o gå upp 8 varje morgon!

Beauty rule no 1.

Sömn. Minst 8 timmar varje natt för att bli utvilad och framför allt SE utvilad ut. Ska börja med det här själv då jag antingen sover alldeles för mycket eller alldeles för lite.

Sov gott! :)

if today was your last day.

 

Song of today. So true, though.


worst gift ever.

Lyssnade på p3 (ganska högt vill jag tillägga då jag inte hörde folk som tutade på mig) i bilen förut när jag åkte mog skogarna. Där hade dom en programpunkt där de diskuterade den sämsta presenten man nånsin fått. Folk ringde in eller mailade och en tjej hade fått en tom chokladkartong och en gammal urläst bilsportstidning när hon fyllde 20. Hon gillade inte ens bilsport och presenten var inte ens på skämt. Detta fick hon av sin FAR.

Det fick mig att tänka på min sämsta present någonsin. Det var inte så svårt faktiskt. Jag fick: en gammal nopprig, fake Von Dutch tröja som var för liten och hade en fläck på. Detta var från en person jag trodde var nära. Men man ger inte bort sånt, inte när personen fyller 18 (tror jag? kan ha vart 17).

Jag tvättade tröjan o gav den till min sjuåriga lillasyster. Så var det med det. Vet inte om personen i fråga läser min blogg men even so, det gör mig inget. Hade hellre velat ha ingenting alls än hennes gamla smutsiga tröja.

Har ni nånsin fått ngn kass present som ni bara velat spy på?

det här med mynt...

Efter en shoppingdag har jag alltid mindre pengar än vad jag vet att jag borde ha och jag har listat ut varför nu. De pengarna som saknas ligger o min plånboks myntfack och väger 90 kg. Plockade ur dom för nån vecka sen men jag hade lika mycket idag. Så jag plockade ur dom och räknade hur mycket det var.

Över två hundra spänn i mynt. 19 tior, 6 femmor, 17 enkronor och 4 femtio-öringar. Helt jävla otroligt.

Ska göra något vettigt nu och sola upp alla mina tior på närmsta solarium.


avsked.

Det är mycket lättare att säga hejdå när man vet att det inte är så
länge kvar tills man ses igen.

paradise hotel.

Som den nörd jag är, började jag kolla på PH när det började sändas. Såklart är jag fast... Så ni vet vart jag är resten av kvällen! Dubbelavsnitt ju. Haha, fy...

Bild från tv6.se.


bixit mellanmålskex.

Nu ska jag försöka vara nyttig under veckorna. Och med det menar jag inget godis. Men eftersom jag är en sån otrolig socker-junkie så ska jag knapra i mig lite bixit mellanmålskex ikväll. Jag vet, de är inte speciellt nyttiga men nog nyttigare än att sitta och trycka i sig en chokladkaka?

Ska införa en hederlig gammal tradition, lördagsgodis! Det blir ju faktiskt mycket godare om man inte äter det så ofta. Såååååå, nu kan R få ta o komma hem med mina kex! :D


bästa mjukgörande!

Helt klart världens bästa mjukgörande kräm någonsin. Finns på apoteket och är inte alls dyr!


löften till mig själv, mål att uppfylla.

-Resa! Det här ska bli ett rese-år. Skottland, Göteborg, England och ev Guatemala.
-Prova på England (UK). Funkar det inte reser jag väl hem. Får jag ingen familj gör jag väl nåt annat.
-Spendera pengarna på upplevelser istället för matrealistiska saker.
-Ta vara på tiden tillsammans med vänner bättre.

That's all for now. Lär väl inte hinna så ruskigt mycket mer. Sen är jag nog redo för vad jag kallar "det andra livet". Hus, giftermål, barn. Men vem vet, livet överraskar en hela tiden.

mys-sjuk-söndag.

Även fast jag har trott att det har varit söndag hela helgen är det skönt att det äntligen är riktig söndag på något vis. När veckan börjar och julledigheten är över får man tillbaka sina rutiner och det är lite lättare att få struktur i livet då.

Iallafall jag blir helt snurrig när man själv och alla andra har långa helger. Fast det är ju jävligt skönt. Man kan umgås mer och oftare och ta vara på tiden. Synd bara att jag oftast sover bort halva dagen.

Pest eller fest med ny vecka?


god fortsättning.

Så går alla runt och säger. Utom jag, haha. Nytt år, nya tag. Har man några nyårslöften då? Svar: Nej. Eller egentligen har jag det, men jag håller dom aldrig ändå så what's the point? Ger mig själv nya löften att hålla varje dag typ.

Vanliga nyårslöften är typ: Sluta röka, börja träna, äta rätt, uppskatta familjen... OSV. Har lärt mig något viktigt det här året jag, och det är att uppskatta livet. Största löftet till mig själv är att fortsätta med det och se till att mina nära och kära känner i princip likadant och mår bra de med. Dessutom ska jag sluta hålla på med energi-krävande saker. Som människor som inte vet vad livet går ut på.

LEV.

ps'. Grattis mor på 39-årsdagen. Samt en knuff i rätt riktning att sluta med cancerpinnarna. ds'.

nya året

Då vad det 2010-01-01 då. Känns faktiskt jättebra tycker jag. Hade rejält kul igår alltså, när jag slapp sitta still iallafall.

-Åkte till Daniel runt halv sex. Där blev det mingel samt snittar och en välkomstdrink. (han hade fixat en alkoholfri till mig"
-Förätt: Toast med någon slags caviar-röra med rödlök och dill.
-Varmrätten bestod av underbar älgfilé med potatisgratäng alt. klyftpotatis och pepparsås. To die for.
-Vaniljglass med varma hjortron på severades till efterrätt.


Till det dracks det stora mängder alkohol, utom för min del, som hällde i mig två små red-bull och en och en halv liter ramlösa till middagen. Kissade kanske två gånger i halvtimmen en sväng där.

Det blev lite lekar och mingel före tolvslaget. Sedan stod jag och skrek ut tiden kvar till tolvslaget (klart den nyktra ska få ha ansvaret för sånt, annars hade det ju aldrig blivit av) och vi fyrade av raketer och pussades och skrek. Skrattade åt Kalle som är den roligaste jag mött på länge.

Sedan bar det av till Grums, efter massa dans o ännu mer dricka för de som höll på med sånt... Väl i Grums kramades vi med AB, S och alla andra efterlängtade tokar. Mer dans och mer dryck.

Sen åkte jag hemåt, efter ännu lite fler pussar, och kände mig jävligt nöjd med kvällen. Förutom en sak som jag helst vill glömma. Jag somnade på soffan strax efter fem då sängen var omöjlig eftersom R stank alkohol.

Vaknade av att käre far ringde o undrade varför jag sov. Dah, han va nog aldrig ung. Sedan dess har jag inte gjort mycket. R tvättade imorse, det har jag hämtat nu och ska vika ihop. Dessutom ska jag försöka diska lite och börja plocka bort julpynt.

Bildregn:

Värden.

 

Säxy babes.

 

Älskling!

 

Strax efter tolv :)

 

Dancing in the dark

 

Skotten o P't.

 

Kvällens andra värd samt Felix :)

 

Det får räcka. Har 206 bilder från igår, 58 ligger uppe på Facebook.


RSS 2.0