rain.

Har ni tänk på vilken mysfaktor det är egentligen när det regnar ute?

Mysigt som bara den att krypa ner under en varm filt o bara lyssna på smattrande regn...

rigab.

Jag har skaffat nytt jobb, jag suger bajs!

 

Nejdå, så är inte fallet. Min gode vän L ringde förut och sa att jag skulle komma ut o babbla, givetvis gjorde jag det. Fick jobba lite. Höll upp en dörr i hela två minuter. Gratis...

 

Så var det med det. Kan man skiva med sånt i sitt CV? Någon som vet? Hahaha, nu överdriver jag. Är övertrött och rastlös. Myser med värmeljus och oboy!


illness.

Vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller om det bara är mitt huvud som bråkar med mig.. Känner mig så håglös och apatisk. Har liksom ingen ork att göra något alls när jag sitter ensam hemma en förmiddag. Usch.

Somnade gott i soffan igårkväll efter vi hade lekt i självaste värmskog. Farligt så att lägga sig o se på tv på kvälllen. Men hur kan det vara så otroligt skönt o bara osmna i soffan till ett kasst program? Vaknade en sväng och bara gick till sängen och somnade direkt, med smink på och oborstade tänder. Fräääsch, men så får man göra ibland.

Vad dagen bjuder på vet jag inte, ska försöka skriva ut lite CV'n och söka nåt jobb. Så kul ska jag ha.

hat.

Alltså hatt. inte hata någon. Hatt. Engelska.

Köpte ju mig en perfekt hatt när jag var i GBG med baby. Den hade jag som man kan se på bilderna längre ner på mig när vi var på Cheers. Den hatten ligger nu i soporna, förstörd. Snus och andra odefinerbara fläckar. Så jag beställde en ny :) Tur den inte var dyr o tur den fanns kvar på HMs hemsida!

Komsi sommarhatt.


god afton.

 

Finns väl inte många skönare känslor än att vara nytränad och nyduschad för att sedan lägga sig i soffan för lite mys? Nää, det är vad jag ska göra nu iallafall...


i hästars närhet.

Fick igår en stor resväska fyllt till brädden med böcker. Direktleverans från Enköping. Bland alla intressanta bokomslag fick jag syn på "I Hästars Närhet" och började läsa baksidan. Sen var jag fast och sen igår klockan 22 har jag läst redan två tredjedelar av boken. Jag är fast och ska fortsätta läsa senare. Räknar med att vara klar ikväll.

 

Ignorera det finniga och osminkade trynet som kikar fram...


UK.

Varför åkte jag aldrig till England?

Joooo, det var ju meningen att jag skulle åka till England som Au Pair i ett halvår i början på mars. Hade de planerna klara redan i oktober.. Men tiden gick och jag hörde inget från organisationen, fick ångest och panikattacker då de enda svaren jag fick var fåordiga mail som egentligen inte sa mig någonting. Tillslut hörde de av sig och sa att det var mitt personliga brev som ställt till det. Det lät inte bra, jag hade varit för ärlig och ingen ville ha någon som skrev i sitt personliga brev att hon hade diskreta tatueringar, arr hon hade en pojkvän, att hon inte skrev tillräckligt om vad hon gjorde om dagarna. Det är inte lätt att veta att det egentliogen är ett reklamblad man ska skriva. Att man inte får vara ärlig, för det var det ingen som sa till mig. Så jag skrev om och skrev om, varje gång var det hela tiden något litet fel. I slutet på januari, början på februari hade jag ännu inte hört något. Det var meningen att jag skulle åka efter en månad. Det blev inte så. Jag tröttnade på att vänta, blev sårad av att ingen ville ha mig som Au Pair och ringde dit och sa: "Hey, jag vill ha mina pengar tillbaka. Jag har ingen lust att vänta längre. Ingen kommer att göra av sig i tid så jag får åka i mars". Sagt och gjort.

Här är jag, lever på försäkringskassan och lever mitt liv med mina vänner. Jag klagar inte.

pic's from saturday.

 

Hey! It's hard to be a rockn'roller...


drivers license.

Idag får prövotiden på mitt körkort ut! YAY! Nu blir det svårare för farbror blå att ta det ifrån mig. Lite tänker jag på D, som fick sitt körkort samma dag. Det är inte utan att det känns i hjärtat.


sunday morning.

Aaaaaaaah, söndag. Gårdagen? Jo den var perfekt. Perfekt förkrök, perfekt Hotwood, perfekt efterfest (eftersom jag åkte hem till min säng, hihi). Robert, Anders, David, Oscar och Magge lyfte taket på Cheers vill jag lova. Pööörfekt. Dock blev det lite varmt samt att vissa pinsamma mycket äldre personer förstörde för flera då de i fyllan dansade PÅ (!) allt folk. Jaja.

Vaknade upp och trodde inte klockan var så mycket, men sen insåg jag att det var tidbyte, alltså var klockan nästan två... Att en timme kan göra så mycket skillnad? Har ni kommit ihåg att ställa fram klockan en timme?


lördag.

En riktig lördag. Träning och nu till systembolaget för att bränna lite pengar.

IKVÄLL ÄR DET JU HOTWOOD PÅ CHEERS! BE THERE OR FUCK YOURSELF.



LYSSNA OCH NJUT.

friday!

Intar ännu en fredag med blandade känslor. Mest förvirrning tror jag. Kommer itne kunna skriva något vettigt alls här idag. Mina händer skakaer dessutom av all panik. Blä. Bläbläblä.

horoskop april.

I april får du möjlighet att förändra dina arbetsuppgifter eller hittar ett nytt, mer spännande jobb. Mycket hänger på dig och hur driven du är i din vilja att förändra ditt liv. Var inte rädd för att söka efter ditt drömjobb i en helt ny sektor, det kan visa sig vara mycket bättre än du tänkt dig att helt byta miljö. Du är en kreativ person och det gör att du mår dåligt om du inte utvecklas. Privat satsar du mycket tid på dina vänner och din familj. Du trivs bäst när du har nära och kära omkring dig.

Vattumannen - ELLE April 2010.

Vet inte hur mycket jag tror på de där horoskopen egentligen. Massor av det kan ju stämma in på precis vem som helst. Till exempel att jag vill ha mina nära och kära omkring mig, det vill jag ju jämt! Men jag tänker tolka det där om arbetsuppgifter som att jag kommer få ett jobb i April, haha ;)


träningsmusik.

Nu behöver jag musik. Sån som är bra att träna till! Gärna exempel på hela album med typ träning/dansmusik. Den de har på gymmet här är så otroligt dålig.. Inte nog med det, så spelar dom samma om och om igen!

Såååå, musik alltså!

apropå min huvudvärk...

Jag har funnit ett oroväckande bevis till min huvudvärk idag samt i måndags.

De är de enda dagar jag inte druckit cola den här veckan. Hur illa är inte  d e t ? Drack en burk förut och gissa vad? Jo huvudvärken försvann. Illa illa, gillar inte att vara beroende av det här.

Hur göra? Leva som en slav under beroendet eller sluta illa kvickt?


horrible.

Fruktansvärd och hemsk huvudvärk idag igen. Tur jag hann träna innan. Nu orkar jag knappt ha ögonen öppna, allt verkar för ljust. Varför har jag så ont i huvudet igen? Jag tänker nog för mycket.

run!

Att det ska vara så himla svårt att ta sig upp ur den där förbannade sköna varma sängen! Det är ju inte ens någon annan där, jag är ju helt ensam..

Tog mig finally upp, när klockan ringt (och nu överdriver jag inte) typ 20 gånger. Nu ska jag gå och träna. Tar en paus från styrketränandet och går på bandet i ngn timme.

friend-less?


Såhär har det väl aldrig sett ut vid den här tiden nånsin tror jag väl!

Btw, hämtade mitt paket från Nelly.com förut. Skorna var för stora, så nu är jag lite bitter.

pills.

Nyss kommit tillbaka från ett besök på ungdomsmottagningen. Dirty work. Fick för mig att prova nya piller av någon anledning, alla säger att Cerazette är så himla kassa och man får humör utan dess like och bla bla bla. Har käkat mina i tre och ett halvt år, mår väl inte direkt dåligt men humöret är ju som det är.

Någon som vet om Exlutena är bra? Cerazette, Exlutena, Cerazette, Exlutena, Cerazette, Exlutena, Cerazette, Exlutena, Cerazette, Exlutena.....

shoes shoes shoes.

Beställde dessa samt en klänning förra veckan. Dom är ju perfekta? Hoppas bara dom inte är för stora, avskyr egentligen att beställa skor över internet, föredrar att få prova dom innan. Iallafall så längtar jag tills dom kommer. R får väl tvinga av mig dom när vi ska sova, annars får dom sitta på när jag sover, h i h i .


same outfit.

Önskar att jag hade mer träningskläder att variera mellan. Blir ju så tråkigt när jag alltid annars i vanliga fall kan ha på mig vad jag vill utan att ha samma som gårdagen. Blä. Sitter nu och synkar min iPod för ett träningspass. Det är viktigt med bra musik när man tränar. Och en spellista, så man slipper zappa förbi alla sega mjun-låtar.

Apropå samma kläder, har ni tänkt på att de i Big Bang Theory's kläder återkommer? Typ fem avsnitt senare har någon samma t-shirt som innan eller samma tröja eller Penny har samma klänning? Tycker om att det är så och inte som i typ O.C där ingen använder samma plagg två gånger. Det tar ner dem på jorden lite.

Är jag kläd-störd som märker sånt?

Who doesn't love Sheldon Cooper?


ice cream

Nyheterna från GB har vi provat idag.

L prvade bröllopsstruten och jag den nya Ben o Jerry's med Cookie Dough and Peanut Butter. ASGOD. Kan inte tala för L med det gör bilden nedan, tror hon gillade sin glass.


Yves Rocher

Världens bästa ansiktspeeling. Iallafall som jag har testat, och det är ett par stycken. Billig och bra, men såklart var det helt slutsålt när jag kom till Yves Rocher-butiken i Gbg. Så poppis är den. Den här står iallafall i mitt badrum och används flitigt. Man får som ny hud!

Yves Rocher

under pressure.

Blev ingen träning igår. B a j s . Men jag promenerade i kylan! Nu om en halvtimme ska jag befinna mig på gymmet för lite träning. Får faktiskt lite små-ångest när jag inte tränat på hela dagen..Är sånt bra eller dåligt?

Är den här med i ngn reklam eller varför kan jag texten?


paycheck.

Nu får det gärna bli 25e så man får lite pengar. Känner mig så fattig, 36 kronor på kontot är inte mycket att hurra över just nu.

Varför går dagarna innan 25e så sakta?


what a day.

En dag med migrän som började så snart jag kommit tillbaka från min promenad. Bara legat i soffan, slötittat på tv när jag kunnat. Äckligt det är o ha migrän, det bara förstör hela jävla dagen. Skit. Imorn ska jag göra något vettigt. Så det så.

guess what?

There's a possibility
There's a possibility
All that I had was all I gon' get
There's a possibility
There's a possibility
All I gon get is gone with your step
All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know

So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn't show

By blood and by mean
I fall when you leave
By blood and by mean
I follow your lead

monday.

Äntligen vecka, eller? Lugn och skön helg. Umgåtts med en saknad vän, samt resten av de bästa. H, hon drog till Malmö för att rocka till Airbourne hon, grymt kul lär hon ha haft! ;)

Helgen har innehållit en tur till stan, mys i min soffa samt pizza och en del serie-tittande. Nog om det. Det är kallt i min lägenhet och jag skulle ha varit o tränat för 40 minuter sedan, men jag orkade verkligen inte komma upp ur sängen. Varför är det så himla svårt?

Så jag tränar sen, tar mig en springtur sålänge. Och ser på The Big Bang Theory lite...


SHE'S BACK!

The skotte has become svensk. And now she's svenne igen. Vetat sen slutet av januari nånting.. Tror ni det har varit svårt att inte säga något ELLER?!

Anyway, hon är hemma. En sten har släppts från mitt bröst, haha.


white now.

Sitter nu och bleker tänderna. Inte så hemskt jobbigt! Obehagligaste var väl att forma skenorna, de ska ju doppas i kokhett vatten och sen direkt in i käften. Inte det skönaste jag varit med om kan jag medge. Tänkte ta en timma nu första gången, det är ju fredag idag, man kanske vill göra något annat än att sitta med plast i käften utan att kunna prata. Saken är den att det bara gått 18 minuter...

Enkel grej iallafall, hoppas på snabbt resultat! Alltid önskat mig vitare tänder. Nej, någon nytta ska man väl hinna med, ska stryka en tröja, sminka mig lite samt rensa i min bildmapp.


weather.

Äntligen regnar det. Fy fan vad skönt. Vill ha bort den där jäkla snön! Yay. Så har man tränat också, en fin fredag känner jag på mig.

 

Igår fick jag också äntligen dela med mig lite av en hemlis jag burit på länge länge. Finally :) Nu kom posten!


the twilight saga



Twilight-saga kväll ikväll. Första iallafall ska vi väl hinna med, andra imorgon. M blev som galen när jag sa att jag hade New Moon. Mwaha, neerds we are. And we like it.

thursday.

Jag har inget kul att säga just nu. Är så otroligt uttråkad, det går ut över kreativiteten vill jag lova. Ska nog vandra ner och sola min bleka kropp. Usch, ge mig ett jobb...



DET ÄR 18E IDAG!

mango till webben!

 

Äntligen har en av mina absoluta favoritaffärer/märken börjat säljas på en svensk webbshop! YAY! Nelly.com är grejen.


balkony.

Världens bästa uppfinning. Balkong/altan/uteplats. Här sitter man och super in solens strålar. Hela dan, varje dag. Utom idag. Men igår hade vi det bra gôtt!



simplesmile.

Nu har DennisM tipsat om det här 20 gånger. Klart man måste prova, alla säger ju att det funkar! Häde ändå tänkt prova något iallafall liknande. Tyckte det var ett bra pris. Simplesmile alltså.

Blir dock svårt att hålla sig borta från coolan...


jeans.


 

Alla alla alla borde äga en jeansskjorta. Fy va fint!

secrets.

Några små hemlisar.

- Jag älskar rå falukorv.
Vissa finner detta lite äckligt, men jag tycker det är så gott! Det blir ju en helt annan smak när man steker den!

- Jag fick byta nummer för att jag blev "förföljd" i somras.

Han ville inte sluta ringa och jag vägrade svara. Sen började personen i fråga skicka hotfulla sms och mms med läskiga ljudinspelningar.

- Jag skriver låtar.
Hela tiden. Ibland även om nätterna.

- Jag är tror på "spöken".
Spöken och spöken. Rädd och rädd. Jag tror de finns och jag respekterar detta. Andar och själar.

- Jag är övertygad om att min döda kusin ofta hälsar på mig.
Största hemlisen här. Senast i förrgår kände jag hans närvaro. Tro vad ni vill.

CT.

Alltså. Nu har jag sett 10 avsnitt på raken (igår & idag) och jag älskart! ÄLSKART DET! Watch and love.


recept.

Det här med att laga mat alltså, det kan man ju diskutera, och det har jag och M gjort lite. Det är ju inte kul att koka makaroner och steka korv, det är det ju inte. Men sån där lite mer avancerad mat, det blir ju riktigt kul att göra! Gjorde kycklinggryta förra veckan, blev asbra och det var inte ens tråkigt!

Men sån är ju jag och recept, jag följer dom inte alls. Har i vad jag tycker är gott och smakar av och kryddar. Enda sättet det kan bli bra på vetni.

so long.

 

Fuck indoors, I'm going out.


wash me.

Är det tråkigt o tvätta så är det. Det är inget mer med det. Skönt att få rena kläder som bara den. Notera mys/tvättdags-outfiten.


spring time.

This is why I haven't been indoors today.

Pinocchio?

 


laughter.

Ibland skrattar jag åt såna otroligt enkla saker. Men den här "bloggen" har verkligen fångat min humor i sina bilder!


the game.

Jag och min baby har en lek, som vi brukar köra när vi har tråkigt, tex åker/kör långt eller ibland när jag inte kan sova. Den härstammar från "Ett skepp kommer lastat" och är lite liknande. Den går alltså ut på att man ska säga ett ord, oftast har vi ingen kategori utan tar subjektiv, alltså saker som man kan ta på. Då kanske jag säger ananas och så ska babys ord börja på den bokstav mitt ord slutade på, i detta fallet S.

ananas städhink klarinett takfläkt trombon nalle enris slalomskida armband dongel lim matlåda avelshäst tyg giraff falukorv vindspel lysmask kondom myrslok kjol ladugård dagsslända armbåge osv...

cheez doodles.

Igår köpte jag med mig en påse Cheez Doodles, bara sådär. Äter inte det så ruskigt ofta och när jag väl kom hem och öppnade påsen slog det mig hur gott det var! Tror det blir så när man inte äter något speciellt ofta, det blir lite extra gott när man väl gör det.. Som nyss, när jag käkade pizza med enbart ost och tomat. Så enkelt, och så gott.



helg helg helg.

Har varit en ovanlig helg. Ovanligt lugnt, med ovanligt lite alkohol samt fyllesamtal. Har vi växt upp? Har varit way to busy för att sitta vid burken här, strålande sol och meterlånga listor på saker man bör göra har kommit i vägen.

Igår stod middag på schemat, idag är det kalas för käraste syster! Ska alldeles snart pallra mig in i duschen för att bli någorlunda människa igen. Mat kanke vore något också?

Iallafall, ha en softisch söndag, det ska jag ha :)

hjärnsläpp.

 

Ännu en afton avverkad hos herr Forsberg, som gärna hade slumrat till i soffan där vi satt och roade oss med sällskapsspel. Själva spelet förstod jag inte mycket av, vi hade nog roligare åt att jag sa teraput... Vet väl egentligen hur det där uttalas och stavas, hjärnsläpp väl? ;) Skitsamma, vi hade kul. Nu ska jag packa ner lite tjocka halsdukar i lådor som ska ut i förrådet. Nu ska det bli vår.


end of the week.

Nu kastar jag in handduken och drar mot mys i skogen. CIAO!

Bad hair day. Imorn ska det färgas!


FRIDAY I'M IN LOVE!

Älskade fredag. Har varit och tränat, känner mig fräsch och ren efter en lång dusch. Nu ska jag åka mot staden i min lite halv olagliga bil för att inhandla present åt kärate syster, något träningsplagg samt pappkatronger till förrådet.
Är lite trött på radion, så jag tar mina nya snygga "sen födelesedagspresent" hörlurar från WESC och poppar iPod istället. SEYA!



Självklart matchar jag fägen på iPoden ;)

HM

Nu har delar av HM's Garden Collection släppts. Inte jättemycket blommigt och allt var rörigt så jag köpte inget. Dessutom har inte klänningen jag vill ha släppts än. Åh, den klänningen...


bakom mina solglasögon...

 

Gött att det varit solbrilleväder i hur många dagar som helst nu! ÄLSKART. Dock lite halvmolningt idag, men det gråter vi inte över. Moder jord får ta nya tag imorgon. Det är ju ändå 12 (!!!) grader utanför mitt köksfönster!


gym.

Nu drar jag iväg och tränar mina små muskler. Obefintliga. Ja det får vi väl göra något åt.

Sucky-Paint-bild a la Pissie.


vanor.

Det är underligt hur lätt man egentligen skaffar sig vanor, både dåliga och bra. Katt åkte ju hem i tisdags och lämnade mig ensam här om dagarna.

Saken är den att när hon var här så fick jag inte stänga toadörren helt, blir lite svårt att krypa in o kissa på lådan då, så jag la till mig den vanan att alltid se till att jag inte stängde dörren helt när jag gick ut därifrån. Jag gör det än!

Senast igårkväll när jag avbröt mitt läsande för en kisspaus, såg jag till att toadörren var lite öppen när jag gick därifrån.

Det gjorde lite ont (och gör varje gång) när jag insåg att hon hade åkt hem. Att man kan hysa sådan tillgivenhet för ett djur! Elskar min katt :)

"High Five"!


sleepyhead.

I'm back!

Bytte sängkläder igår. Finns det något underbarare än att på kvällen vara helt nyduschad och fräsch och bara krypa ner i en helt nybäddad, ren säng. Nej, inte mycket toppar det. Skulle lätt kunna byta sängkläder varannan dag bara för den känslan, men jag har inte så många set. Nej, när jag blir rik ska jag anställa någon bara för att byta sängkläder.


work it move it bring it.

Inne i lite av en svacka. Depressed för att katten åkt hem. Depressed för att A inte vill ha med mig att göra. Tur man har sina vänner! Nu: gos med barnen som alltid får mig på bästa humöret!


paper planes.



Hörde den hos herr Maracas. Den fastnade liksom..

paper work.

 

Det är väl alltid lika kul att släpa sin lilla ända ner till Arbetsförmedlingen? För en jävla underskrift... Anyway, nu ska viktiga ärenden göras!


trollmor.

När trollmor har lagt sina elva små troll
och bundit dom fast i svansen,
då sjunger hon sakta för elva små trollen
de vackraste ord hon känner:

Ho aj aj aj aj buff,
ho aj aj aj aj buff,
ho aj aj aj aj buff buff!
Ho aj aj aj aj buff.

 

Lite nostalgi såhär på kvällskvisten. Sånt här får mig att sakna min pappa. Den han var förr...


mjaou.

Tror min katt börjar bli lite rastlös. Igår sprang hon omkring med en svans tjock som en termos och idag står hon på bakbenen och kikar ut. Imorn ska hon få åka hem till mor igen.

Kommer sakna min kisse. Hennes sällskap och att hon är så bra på att lyssna.


måndag!

För en gångs skull har helgen känts (?) lång! En fredag i K-D med trevligt sällskap och en lördag i afrikat. Even better.

Måste bara säga: Mustasch var äckligt bra! Självklart hamnade vi längst fram, även fast vi inte blev kvar där länge. Synd att såna psykfall som armbågade mig i nacken, som H bet i armen och som jag sparkade på pungen, finns. Men vi hade kul ändå, hörde bättre med lite avstånd. Ängrar inte en sekund att jag gick därifrån (jo, lite) när R kom tillbaka med svett drypande av honom, haha!

Tappade även min mobil där bland publiken. Trrodde aldrig jag skulle hitta den igen! Men H fann den, evig tacksamhetsskuld till henne! Tyvärr vaknade jag med ett fruktasvärt illamående som inte avtog mot kvällen. Mår faktiskt fortfarande lite illa, men jag orkar inte bry mig, det är så tråkigt! Fick i mig typ åtta popcorn och lite cola igår.

Anyway, fint väder idag, det gör en ju inte rastlös? :D

Pratade även med Ralf på hans väg mot baren där han serverade drinkar! Rob fick en kram o var nöjd. På vägen tillbaka frågade han: "var är mina trekantsflickor?" "HÄR ÄR VI" skrek jag. Han är dock gift..


lördagsmustasch.

Odlar mustasch och åker mot H. Ser fram emot en ASBRA kväll med några av de bästa! SEYA!


icy.

Har, tro det eller ej inte halkat så mycket den här vintern, trots det isiga väglaget. Kände idag när jag gick min vanliga promenad att nu jäklar är våren på väg! Och med det väldigt isiga trottoarer... Men faktiskt så har jag klarat mig.

Fick väl min del när vi skulle gå ner till tåget till GBG, när vi gick nerför trapporna vid kommunhuset. Jag gick först, kände efter den första trappan att "jävlar, här är det halkigt!". Så jag sa till baby att han skulle gå försiktigt, eftersom han bar på resväskan. Vad tror ni inte händer exakt en sekund efter att jag sagt det då? Jo, jag halkar i den andra trappan, glider nerför nästan hela och får så jävla ont i rumpan!

Så kul kan man ha. Som tur var slog jag inte i svanskotan, och baby höll sig för o skratta, sen när jag sa att det var okej, då brast han ut i världens gapskratt. Ironiskt att jag just bett honom vara försiktig...

Faaaaarligt...


stelast.se

Så otroligt stel i kroppen idag. Eller ja, insida lår är det. Får försöka stretcha lite bättre där. Iallafall FREDAG idag, YAY! Börjar dagen med en lite promenad, först till solariet, sedan Systembolaget och även en sväng till OKQ8 för att hämta ut ett paket.

Kvällen styr vi senare, den innefattar en kall öl för min del, så mycket är säkert ;)


tiiiiivi-tajm.

Nu slår jag ner min bak i soffan, skönt slut efter lite träning och slår på 3an för att se "du är vad du äter". Är fascinerad av nyttig mat och träning. Sen blir dom ju alltid så glada när de gått ner massa i vikt. Nä, hämta katten och gosa ner sig i soffan vore väl.


work out.

 

Dags att röra på fläsket! Gymmet nästa, dags för ett årskort!


fix me, please.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

M & R.







Betsällde av en vän till en vän till en vän. Typ. Hon gör jättefina armband på beställning och man kan få i princip hur man vill med band, ringar och plattor. Texten väljer man själv och på mitt står det:


"M & R" överst och under "070430" som är datumet vi blev tillsammans. HÄR kan du själv se vad hon gör. Juas Armbandsstudio!

Tar nog aldrig av mig det!

bracelet.

Ska kila iväg och hämta ett armband nu, very exciting! (Stavning?) Ska på vägen slänga i en tvätt. SEYA!

salvie.

Fiiiiiinaste katten. "KAATT".

 

Baby blev skapligt förvånad. EN KATT?!

 

Och nu kanske ni undrar vad en gammal katt gör hemma hos mig. Detta är min katt. Skaffade henne för hundra år sedan, men hon har liksom bott hos min mamma sen jag flyttade då hon är utekatt. Men planerare som jag är tänkte jag ta hit henne en vecka eller två då hon ändå inte går ut på vintern för att testa min allergi. Hitills har det gått oväntat bra!

 

 


true story.

Visst är det jobbigt att bråka med någon man älskar?
Någon man tror älskar en tillbaka i alla lägen?
Ibland visar det sig att det inte alls är så...


Love my friends. Där för mig i vått och torrt likväl som jag är där för dem.

jävla onsdag.

Är på dåligt humör. Vaknade med mild huvudvärk, sen blev jag bara surare. Tack vare en viss person i och för sig. Ska sluta tänka på det nu, han får inte förstöra mig igen.

Har iallafall en jävligt kul sak att se fram emot! Baby vet inte vad jag hämtade hem igårkväll, från mor. Han har ingen aning. Så han kommer få en hejdundrande suprise sen. Ja jääävlar. Kan inte skriva det här heller än, då han ibland är inne och läser. Lovar, jag visar sen.

Pfft. Ska ta mig mjölk och ballerina kladdkaka. Den har ni väl provat?!

COUGAR TOWN

 

Asbra. Asbra asbra asbra!

 

Forty is the new twenty! Min nya favoritserie, helt klart. Sååååå skön är hon Courtney Cox. Måste nog leta reda på resten av avsnitten, hihi.


walking in sunshine.

Gick ut på en liten promenix förut när lillasyster lämnat mig, tänkte gå min kortare runda. Men solen värmde både kropp och själ så skönt att jag gick min långa runda istället! Ett leende på läpparna hela vägen och jag frös inte en sekund! Behöver verkligen soolen, soldyrkare som jag är. Har nästan lust att sätta mig på balkongen, bara för att, men det är så mycket snö där... Men 4 plusgrader, blå himmel och strålande sol, vårkänslorna kom fram!

PEOPLE <3 SUN

consert.

Ville ville ville men kunde inte gå på HCSS i fredags. Lite ledsen för det.. meeeeeen H och jag laddar om för MUSTASCH istället. YAY!


family.

Har lillasyster på besök tills imorgon. Vi ska äta våfflor. Bad mamma ta med en pump till luftmadrassen. Gissa vad hon tog med? En ballongpump... Jag skulle vilja veta hur hon tänkte där. En av V's favoritsysselsättningar när hon är här är att ta bilder med cam'en och warpa (?) dom. Herrejävlar vad vi har skrattat.




FAVORITEN!

I should...

Borde göra en massa saker. Det är ju måndag? (och vad fan spelar det för roll?) säger en liten röst i huvudet på mig. Jag är som katten Gustaf, hatar måndagar. Skulle helst vilja dra bort dom ut almanackan. Borde städa upp, borde gå ut o gå, borde duscha... Listan kan göras lång. Ska börja med lite frukost, försöka dämpa "måste-göra-något-ångesten".

Sherlock Holmes

 

ASBRA film. Att han dessutom är snygg också gör ju inte saken värre, hehe. Jude Law hade tyvärr en musch som hette duga och man såg knappt hans snygghet. Tyvärr. Älskar detektivfilmer, det är en sådan skön känsla på slutet när han bara beskriver allt han kommit fram till. Fy. 5 av 5 möjliga.


RSS 2.0