icy.

Har, tro det eller ej inte halkat så mycket den här vintern, trots det isiga väglaget. Kände idag när jag gick min vanliga promenad att nu jäklar är våren på väg! Och med det väldigt isiga trottoarer... Men faktiskt så har jag klarat mig.

Fick väl min del när vi skulle gå ner till tåget till GBG, när vi gick nerför trapporna vid kommunhuset. Jag gick först, kände efter den första trappan att "jävlar, här är det halkigt!". Så jag sa till baby att han skulle gå försiktigt, eftersom han bar på resväskan. Vad tror ni inte händer exakt en sekund efter att jag sagt det då? Jo, jag halkar i den andra trappan, glider nerför nästan hela och får så jävla ont i rumpan!

Så kul kan man ha. Som tur var slog jag inte i svanskotan, och baby höll sig för o skratta, sen när jag sa att det var okej, då brast han ut i världens gapskratt. Ironiskt att jag just bett honom vara försiktig...

Faaaaarligt...


Kommentarer
Postat av: hanna!

du girlie! jag ska skotta sommarstugetomten imorn, pappa fyller år och önskar sig det i present :) så om det finns plats i bilen så kan du nog åka med hit sen :) vi åker nog hem någon gång på eftermiddagen tror jag.

2010-03-05 @ 18:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0