oh la la!

Igår var det fredag, vilket innebar fylla.

Samma idag.

Vad ska ni klä ut er till? :)

 

tur att ingen orkade vara seriös ;)


Paranormal Activity

 

Borde vara olagligt att göra så hemska filmer.


Muse - The Resistance

GLÖMDE HELT BORT!

Muse släppte ju sitt nya album för inte alls längesen. HELA ALBUMET ÄR BRA.

Gud, hur kunde jag glömma...?

Spotifya, youtuba eller KÖP hela albumet. The Resistance alltså!

music makes me loose control



Opepp idag, en jobbig sak att göra på min "att-göra-lista" idag. Så jag försöker peppa mig med bra musik. Främst Foo Fighters. Jämt just idag. Mina favoriter kommer här:

Come Alive




Stranger Things Have Happened



 

 

Best of You




halloween

Halloween är egentligen inte en högtid för barn, som man kan tro. Det är bara en anledning för vuxna ( eller ja, jag och människor i min ålder ) att klä ut sig nåt så in i helvete.

Idag har iallafall jag och min gode vän Louise haft en heldag på staden i jakt på den perfekta kostymen. Satt nämligen uppe till tre inatt hemma hos J för att komma fram till något bra och passande att klä ut oss till. Och det gjorde vi! Men jag tänker inte berätta det här, det förstör liksom det roliga i överraskningsmomentet.

Världens bästa plan har vi kommit på, och även inhandlat allt nödvändigt. Dyrt kanske det blev, men vafan, hur ofta får jag chansen att klä ut mig?

Halloween är nog den bästa högtiden på året, man får både klä ut sig och supa skallen av sig :D

Hade jag hunnit hade jag beställt en outfit från Buttericks, men du blev det rätt kort varsel men vi klarade det ändå ;)


beautiful katamari



Robin
fann ett nytt spel åt mig (jag är en sucker för barnsliga, enkla spel) som heter Beautiful Katamari, någon som vet vad det är? Vad det går ut på?

Jaja, håller iallafall på att bränna ut det nu, ska prova det imorgon. Helt tom dag. I kalendern, alltså jag har inget att göra. Såååååå, suger det får jag väl spela nya GH ;D

falsksanning

Om ni, liksom jag, någon gång ibland kikar in på dessa stora fjortisbloggarna så vet ni att det även finns en skvallerblogg vid namn falsksanning.se. Den skvallrar om allt från pojkvänner till vårtmedel. Så jävla kul att läsa faktiskt.

Det är såklart inte bara fjortisbloggarna denna blogg skvallrar om, utan även Kenza, Blondinbella och Stina-Lee. Även om det oftast är fjortisarna som tabbar sig ;)

Under helgen har jag knappt hunnit läsa några bloggar alls och fick mig en smärre chock idag då jag skulle gå in och läsa denna fantastiskt roliga och elaka blogg. Paow som driver paow.se har polisanmält och de har då blivit avstängda.

TYPISKT.

Jag hade sett fram emot massa bra skvaller.

ursäkta den dåliga uppdateringen

Jag har haft ett liv.

Dessutom har jag två gånger med en dags mellanrum vaknat okristligt tidigt på morgonen av att jag är så sjuuuuukt illamående! Hände i lördags o då tog jag det lugnt och åkte inte hemifrån förrän runt halv elva. Bara för att vara säker på att det itne skulle komma tillbaka. Imorse hände samma sak igen! VID 5 PÅ MORRONEN. Herregud.

Och själva grejen är att jag inte ens har spytt eller varit dålig i magen på annat sätt, jag mår bara så sjukt illa.
Någon som kan veta vad felet på mig är?

Nu rullar jag ner till systern, sedan ska jag bara sitta hemma och spela Sims och dricka Cola resten av dagen.


dricka eller inte?

Konstanta frågan dessa lördagskvällar. Jag ska på barnkalas imorgon klockan 2, frågan är om man orkar dricka idag? Och hur ska jag ta mig dit och hem? Dit tar jag mig ju men hur ka jag få med bilen hem då? Och hur ska jag kunna hämta den imorgon före klockan två? Lär inte vakna förrän ett...

Många frågor såhär en lördagskväll, uppdaterar imorgon om hur kvällen blev!

lars winnerbäck

Vilken man, vilken musik. Älskar "kom änglar".


musiktips i fredagsnatten

Vet inte vart jag ska ta vägen idag. Kanske till och med stannar hemma. Eller nåt. Bjuder iallafall på lite musiktips såhär inför natten och lovar att jag kommer blogga mycket mer snart. Har jobbat hela veckan och varit så gott som död när jag kommit hem.

Placebo - Battle for the sun
Brittan - 3
Ke$ha - Tik Tok
Disturbed - Criminal
Placebo - Every you every me
Foo Fighters - Come alive

 

Lite The Cure också :)

 

 

 

 


Ny bok! Eller snarare bibel...

Yes, äntligen fått min nya bok som jag suktat efter i veckor! Den ultimata boken för mig, som en slav som suttit och och glott vartenda avsnitt som visas:

SEX AND THE CITY, KISS AND TELL



Fylld med allt från intervjuer till miljontals bilder på skådespelerskorna, framförallt deras outfits!
Åh, gissa vad som är min nya bibel?

lösenord.

Ska nog ta och ändra mitt lösenord, för jag har samma överallt! Visserligen är det få som vet om det, men eftersom det är ganska enkelt att lista ut så ska jag nog ta och fixa ett annat. Blogg.se var första stället jag ändrade på, ingen kan ju få hacka min blogg ;) HAHA.

Vad har folk som lösenord egentligen? Hur kommer man fram till vad man ska ha? Slumpmässigt valt eller genomtänkt? Och är det fler än jag som har samma överallt för att underlätta?

Det är tydligen inte smart men vem sjutton orkar hålla reda på 999 olika?

Inte jag iallafall, så nu ska jag fortsätta min dag med att byta lösenord.

Marabou Sensation Yoghurt Raspberry

 

Köpte dessa två förut och har provat den med hallon och JAG ÄR KÄR. Shiet så gott. Ska nog smaka en bit eller två av den andra tillsammans med min kära tv ikväll. Det är ju Desperate Housewives ikväll ;)

 

 


update: jag gillade INTE den andra smaken.

 


återigen en slav under bloggandet.

Fick mig en släng av anti-bloggandet, men är tillbaka med många nya idéer! Dessutom ska den där R få göra en snygg look till den... blogg.se's egna är väl inte snygga kanske. Men iallafall, hej o välkommen tillbaka till mig, idag bjuder jag på ett musiktips!

 

Fel video men skitsamma. Låten är faktiskt lite skön tycker jag!


RSS 2.0