transformation complete.

 

Said and done. Nu drar jag på galej!


the transformation GOES ON



Sminket snart klart. Dags att klä sig och smycka mig själv.


the transformation has begun.



Halvplattat hår o smink på g.

last day of 2009.

Sådärja. Det här är antagligen sista gången jag bloggar för i år! Känns lite konstigt när man säger det så men det är det ju inte egentligen..

Igår färgade jag håret, eller jag lade i en toning. Kände mig så trashig när det blonda hade så lång utväxt. Trivdes inte. Så det fick bli en ljus brun färg. Dessutom lackade jag naglarna och lade en ansiktsmask. Vill man vara fin så!

Egentligen tycker jag nyår är lite överskattat i festväg, men det är alltid kul att få en anledning att klä upp sig lite extra :)

Hur förbreder sig alla inför nyår egentligen? Ser ni det som en ursäkt att supa extra mycket eller som jag, att få klä upp sig extra? :)


victorias secret show.

Satt o glodde på tvn en stund förut efter att ha kommit hem från nyårs-fixet hos mr.D, och då visades Victorias-showen. Helfrän show att se på tycker jag men kände ändå att "fan vad lägligt att lägga in den strax före nyår" och blev paniktvungen att planera nyårslöften osv!

Haha, hets när man ser skinny-ass-bitches på catwalken och Heidi Klum som nyss hade fått barn såg ut som en planka på magen.

Alltså, jag blir bara så avundsjuk.


SÅÅ VÄRLDENS ROLIGASTE REKLAM :D

Älskar minen där på slutet ;)


frukost.

Jag funderar på en sak. Hur kan folk trycka i sig en värstingfrukost as-tidigt på mogonen? Typ 5 mackor, gröt ett glas juice och en hink kaffe?

Jag har aldrig ätit mycket frukost. 90% av alla lediga mornar äter jag inte förräns kanske klockan ett och då räknas det ju nästan som lunch.

Iallafall. Håller på och vända tillbaka dygnet så idag gick jag upp ovanligt tidigt. Det är skönt tycker jag. Men hungrig är jag inte, det fick bli ett hederligt glas juice :)


vackert väder.

Vaknade av att solen lyste mig (lös?) räkt i ansiktet. Finns det något bättre sätt att vakna på? Dessutom har jag sovit som en prinsessa då jag bäddade rent igår och duschade och var helt ren och fräsch när jag lade mig. HUR SKÖNT ÄR INTE DET DÅ? :)

Iallafall, kommer inte kunna sitta inomhus hela dagen när det ser ut såhär ute, känns som slöseri med tid och fina dagar. Så jag ska ta o hitta på nåt nu.



Le Tango De Roxanne

 

Det här är en sån jävla bra låt. Lite segt klipp men det är värt att kolla på! Börjar rysa så fort Evan McGregor sätter igång att sjunga. Helst ska man ha den på mobilen eller iPoden så man kan lyssna utan massa andra ljud som stör själva upplevelsen.


ny vecka!

Blev dåligt uppdaterat igår, men jag åkte faktiskt till pappa i Årjäng och stannade där tills idag. Tänkte det kunde vara mysigt att sitta mitt i skogen o mysa i hans soffa med film och spel.

Dessutom blev det en hel del shopping på shoppingcentrat i Töcksfors. Gosh, så glamoröst det låter... Anyway, shoppade lite linnen, en ursnygg klänning och lite annat smått o gott. "Spelet" av Neil Strauss fick följa med hem. Tror den kan vara lite rolig även om man inte behöver ta allt så seriöst...

Fördelen med att shoppa där är att det inte allt är lika mycket folk och desstutom finns saker ALLTID kvar. Inne i k-d tar allt slut så fort, men inte i Töcksfors inte.

Så nu ska jag bädda ner mig i soffan, med "Spelet" och invänta kvällen.


Anna Ankas Jul.

Såg nu på tv.nu att Anna Ankas Jul går i repris på tv 3! Haha, jag älskar att sitta och skratta åt den människan, för det mesta hon säger är faktiskt helt idiotiskt. Jag kan erkänna att hon har rätt i en del av det hon säger, men långt ifrån allt.

Som vissa tycker. Nu pratar dom om brosk, uh. SÅ ÄCKLIGT.

Jaja, ska ta och fixa en liten pryttel här hemma nu. UPPDATERING ang. stämningen i stan och dess mellandagsrea. HYSTERISKT!


vad göra?

Är sicko. Vad gör man då på en juldag som denna? Antagligen kommer jag snart vara ensam...


juldagen.

Dunkar Alicia Keys nya album här hemma. Längesedan jag lyssnade på
"sådan" musik nu, men det är riktigt bra, många av låtarna :)
Lite av Amanda Jenssens "Happyland" är på också. Hon har så ruskigt bra röst.

Sååååå, juldagen. Jag är (nog) magsjuk. Skitkul, jag som hade veersta
planerna för ikväll. Afrik - Tiki. Så jag får stanna hemma och glo på
snöstormen som råder utanför mitt fönster.

Jaja. Ska försöka äta lite mos snart. Hemlagat! Sen får det nog bli en film.
VAD ANNARS?

Ha så kul i dimman ;)

The element of freedom

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you



HP Pavilion Entartainment PC

Typ såhär ser min nya älskling ut! :D Älskar den, men har itne riktigt förstått att den är min.

Fick ni något kul i julklapp? :)


God Jul David.



God Jul älskade "storebror". 504 dagar sen vi sågs sist. Jag älskar dig!


sista inlägget före jul.

Ja, på julafton kan man ju inte sitta framför datorn och blogga! Det är en tid för att umgås med de man älskar, äta god mat och få fina paket :) (och GE! GE GE GE).

Så, jag avrundar redan nu, då mor och co anländer om mindre än två timmar och jag ska nu börja fixa iordning allt som ska fixas iordning. Gröten ska värmas, bullarna ska tinas och skinkan ska fram.

I bakgrunden klingar julmusik och på tivin ska jag försöka få fram en fejk-brasa. För mysfaktorn så. Nej, maten gör inte sig själv och disken diskas absolut inte av sig själv.

Så jag önskar alla som läser en God Vit Jul :)

Spotify!

"Congratulations! You are now enjoying an advertising-free Spotify whith a day pass!"

Sånt här gillar jag, nu i jul orkar man inte med reklam i favoritmusiken, så då kan man unna sig nästan världens billigaste julklapp. Day Pass på Spotify för 9 kronor! Ett reklamfritt dygn!

Shiet, låter som jag gör reklam, men jag är bara så nöjd :)

mer jul.


migrän.

Idag är en hemsk dag, för idag vaknade jag upp med migrän. Då är det som bekant inte så skönt att sitta vid diverse skärmar så som dator och tv. Jag hatar migrän.

Försökte med massa saker. Först låg jag och vilade. Det funkade så länge jag låg still, för så fort jag rörde mig högg det. Sen åt jag o drack massa. Gick ut o tog mig massa frisk luft!

Inget hjälpte. Så då lekte jag att jag inte alls hade migrän, och gjorde allt som vanligt. Men när det började flimra för ögonen så sket jag i det också.

Nu ska jag äta mat o sen soffläge. Tivi blir det nog inte men jag ska värma mig under filten och njuta av att R är ledig :)


winter wonderland

 

Den utlovade vinter-mys-bilden från förra veckan! Isch. Sån härlig känsla!


What if I say, I'm not like the other?

Keep you in the dark you know they all pretend 
Keep you in the dark and so it all began

Send in your skeletons
Sing as their bones come marching in again
The need you buried deep
The secrets that you keep are at the ready, are you ready?

I'm finished making sense
Done pleading ignorance that whole defense
Spinning infinity, but the wheel is spinning me
It's never ending, never ending
Same old story

What if I say I'm not like the others
What if I say I'm not just another one of your plays
You're the pretender
What if I say I will never surrender

So who are you
Yeah who are you
Yeah who are you!



so true.

 

Den som sa att man inte kan köpa lycka för pengar...

...vet inte hur man shoppar!


julstädning.

Idag är det dags. Julstädningen. Är inte alls sugen faktiskt, även om jag vet att det kommer gå undan när jag väl har börjat! Måste skura toaletten också, det är väl inte något jag är sådär ruskigt sugen på om jag ska vara ärlig... Men men, vi sätter på lite fet-najs musik och sätter fart.



Visst är det väl kul att städa?!

nattblogg.

Brittany Muphy död! En av mina favorit-skådespelerskor. Jag kan inte förstå det, hon var ju bara 32?! Dessutom är hon så SNYGG med sitt unika one-of-a-kind utseende.




julklappar i dagarna två.

Snart måndag. Sen tisdag. Onsdag får jag börja fira jul! Då kommer nämligen mor och plastfar hit för gröt samt vörtbröd med skinka. Och klappar ska öppnas. Fast jag ser mer fram emot att de ska få öppna sina! :)

Jag är sån, föredrar att ge och göra andra glada, än att öppna själv. Fast det är ju såklart jävligt kul o få fina saker! ;)

Nej, att sitta ensam när man har en sådan myskänsla i kroppen är inte kul. Nu får min man ta att komma hem!

Någon mer som har en extrem julkänsla i år?

a fresh sunday.

 

Slappslappslapp. Men det är väl så söndagar ska vara? Tänkte julstäda men fastnade framför dator/TV med dillchips och cola.. Men så får det vara!

Det är iallafall repris på "Real Housewives of New Jersey" nu, fast blev jag. Sitter och skrattar med samtidigt fascineras jag av deras ekonomiska oberoende och glamorösa liv. Samt att dom faktiskt hela tiden har något att göra?! Skulle dö av rastlöshet jag.

 

IDAG KOMMER EN AB HEM!


mardröm?

Natten till igår hade jag min hitills konstigaste och samtidigt ev av de sorgligaste drömmarna.

Jag drömde att jag var med i Paradise Hotel (okej, liiiite sjukt att jag drömmer om det). Vi hade precis haft världens fest och sen skulle jag gå in o lägga mig, men korridoren till mitt rum såg precis ut som hemma hos min pappas första hus. Asknepigt. När jag kommer in i mitt rum ser jag att det ligger någon i min säng. Jag blir förbannad och suckar tills jag ser att det är Scooby Doo som ligger där.

Sen vet jag inte om det blev en ny dröm eller om det var samma, det var iallafall samma PH-deltagare med i drömmen. Jag vaknade (i drömmen) och gick ut och såg att alla hade vita kläder på sig. Jag frågade Catja varför och hon såg på mig som om jag var dum i huvudet och sa: "Vi hedrar minnet av Linus, din tremänning, för idag är det ett år sen han dog".

Mitt undermedvetna var mer medvetet om det än vad mitt vanliga jag var..

bloggfri lördag...

.. infördes idag :D

G-Force

Nyss sett bästa animerade barnfilmen på LÄNGE! Såg ju Monsters vs. Aliens för nån månad sen, den handlade inte om nånting. Den här va skitbra! Haha, så jävla söta gnagare.

Blev lite småkär i dom små djuren faktiskt. Iallafall, det är en film jag rekommenderar starkt till alla som är lite barnfilms-nördar som jag själv :)


sista helgen före jul...

... och jag tänker då inte göra annat än att äta fredagsmys i soffan med käraste lillasyster. Blir ju en himlas massa ståhej på juldagen och nyår, man får passa på att ta det lugn innan det drar igång.

Det suger inte ens i party-tarmen den här helgen. Hur många röstar på filmkväll imorgon?!


hemlighetsmakeri.

Fy, R är så hemlig med en av mina julklappar. Jag fåt inte ta på den och jag fick inte vara i närheten när han skulle lägga den under vår (mini)gran. Typ alla andra paket vet jag vad det är i, utom just detta. Det är nästan den enda överraskningen jag får nu i jul. (spelar iofs inte mig någon roll när jag föredrar att skämma bort)

Vet alla andra, nästan, då jag tycker om att vara med och styra lite för då vet jag säkert att jag får det jag vill ha. Men lite tråkigt är det ju när man inte blir speciellt överraskad... Tänk om alla bara visste exakt vad man ville ha?

Är det bättre att veta och bli nöjd, eller att inte veta och bli överraskad?

powernapat i soffan.

Powernapat i ca en timme. Kanske mindre... Men inte fan är jag piggare! Så blir det när man går upp klockan sju :( Iallafall. Ska se Paradise Hotel sen sova. Vet, men jag är fast...

 

Hon är den enda man får på bild typ när man bild-googlar? ;D Kan det ha med "utviket" att göra?


världens bästa låt. SERIÖST!

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.

what have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way.

uppe med tuppen.

 

Om några ynka minuter ska jag ta ett noggrant svep med tandborsten innan det bär av mot kära Folktandvården. Inte nog med att det är ruskigt tidigt på morgonen (!) utan jag har dessutom Sveriges värsta och mest befogade tandläkarskräck. Tror pappa följde med mig tills jag var typ 14.

 

Grejen är att en gång när jag skulle dit för en undersökning så bara fick dom för sig att dra ut en tand utan att säga något. Varken till mig eller mamma som var med! Helt bananas är dom, tror dom äger världen. Fy helvete.
Nu får dom knappt göra minsta lilla utan att jag skriker till och stänger munnen.

 

Det är många som har tandläkarskräck, fattar dom inte att dom faktiskt suger på sitt jobb? En del av en "läkares" jobb är väl att få patienten att känna sig trygg? Det gör då inte jag, och inte många jag känner heller...


utomhus.

Vem orkar sitta inne när solen lyser och snön ligger som puder över marken? Inte jag. Tog ett sånt fint kort förut, som jag tyvärr inte orkat lägga in, men ska göra det imorgon! Åh, alla borde ta skogspromenader.

mardröm!

Drömde inatt att all snö bara smälte bort! Hemska tanke, jag hoppas och tror att den är kvar till jul åtminstone. Ännu en härlig dag idag, blir en promenad o de segoltanska skogarna och en tur till stora staden.

CIAO!

julmys.

Då har man haft lite välbehövligt julmys i vintermörkret :) Efter vi lagat foooorden kom de snygga damerna L och M hit, glögg och pepparkakor o bara lame tv. Så skööönt!

Såg btw lite på Bridget Jones Dagbok. Fan jag skäms för hennes skull när jag ser den!

 

Ska gå o nalla lite ur Paradis-asken som råkade följa med hem förut...


en vit jul.

Tror minsann vi får en vit jul i år! Iallafall om man ska tro yr.no och deras långtidsvarsel (?). Kolla själva HÄR.


julstämning!

Ja, det är julstämning i mitt hjärta. Fick det när jag vandrade ute i snön nyss... Inne på ica luktade det apelsin och nötter, så som det ska göra på jul! Funderar på att köpa en hög nötter, bara för lukten. Och nejlikor att stoppa i en apelsin eller två. DET köpte jag iallafall, apelsiner alltså.

Sitter nu och knåpar ihop en jul-spellista på Spotify. Mamma kommer hit dagen före jul med man och barn, då ska vi äta gröt o ha lite julafton i förskott, eftersom jag firar jul med R's familj i år. Tänkte iallafall spela julmusik lite lågt i bakgrunden.

Synd med reklamen dock... UPDATE: Köper daypass för 9 kerr :D

Ska nog bannemej hitta någon bra jul-cd o få in den på mobilen, så jag kan lyssna på det när jag är ute o går! Haha.

Så nu har jag tre frågor:

Vad lyssnar ni på under jul gott folk?
Hur firar ni jul?
Vad kostar nejlikor?




 

Det här är de jag hört mest under jul iallafall.


aladdin och paradis.

Något som för mig är så himla typiskt jul är de klassiska chokladaskarna Aladdin och Paradis. Sådana har mamma alltid hemma runt jul och man bara längtar tills hon ska bestämma sig för att öppna en!

Kan dock inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Älskar ju ljus choklad men även de mörka har en viss charm... Såg nu att den (enligt mig) äckliga ägglikören hade åkt ut från Aladdin-asken på "raddajulen.nu". Så man får hoppas att det kommer någon ny liten godbit som chokladälskare som jag får njuta av ;)

Men vad tycker ni, Aladdin eller Paradis?



Shit, nu blev jag så sugen att jag nästan får köpa med mig en hem idag! :O

sibas jobbiga reklam.

Är det bara jag som är jättetrött på Sibas musik i reklamen som kommer så fort det är reklampaus på tv, dessutom JÄTTEHÖGT?!



Så in i helvete trött på musiken!

prova!

Har ni provat Finncrisp och Philadelfia vitlök och örter? Nähej. Gör det!

johnny cash

Best f*ckin Johnny Cash song ever.


yr

Snö, änligen! Nu blir det förhoppningsvis lite ljusare :)

Tittar man på yr.no så verkar det faktiskt som att snön tillochmed kommer att stanna ett tag. Tänk om man skulle få en vit jul i år?


the holiday.

Världens. Bästa. Film.

Går på tv idag, missade dock halva, men jag har den på dvd här någonstans. Så himla mysig underbar kärleksfilm som man blir alldeles varm av. Se den!


älskade söndagar.

Jag älskar söndagar, oftast. Trots att det slank ner en och annan alkoholinnehållande (?) dryck igår känner jag mig inte bakis alls. Ändå blev jag lite yr..

Det var skönt att får vakna upp av sig själv och se solen gnistra i frosten på fönstret. Blev dock väckt en massa gånger inatt, vad är dealen med att ringa 4530862 gånger när ingen svarar?

Iallafall, dagen har inte spenderats slappt som de brukar, utan jag har faktiskt varit riktigt effektiv och gjort nytta! Min kära bil som slutade fungera igår har fått sig ett besök och den kommer överleva, trots den kritiska natten!

Även hemmet fick sig lite omhändertagning. har plockat ur sängkläder, plockat undan allt som låg där det inte ska vara och handtvättat sjalen jag hade igår! Den stank av rök. Men det är svårt att undvika och det tog inte lång stund att tvätta den :) Vattnet var brunt och äckligt efteråt..

Ska gå o sätta i nya sängkläder, sen ha lite spa med mig själv och ja. Vad sker för er del på söndagskvällar? Visst är det väl skönt att faktiskt få något gjort?

min nya kärlek.

Här har ni min nya besatthet, kärlek, mitt liv! Finne är denna underbara uppfinning ;)


FINNCRISP!


lurig lördag.

Hamnade hos mor igår (inatt?) och när man är där är datorn konstant upptagen, av min sjuåriga lillasyster! Hon sitter på mammas Facebook och spelar alla möjliga spel.

Helt otroligt. Och i julklapp önskar hon sig en mobiltelefon med gps i?! Vart är världen på väg? Själv lekte jag med dockor tills jag var typ 12.

Iallafall, vännerna har anlänt och vinet ska korkas upp. MJUSIK!

Jag älskar mina vänner, dom är bäst! :)


fredagsmys!

Godkväll alla!

Hoppas ni får en trevlig, mysig och social afton, för det kommer inte jag få. Han är på julbord och nästan alla andra har planer/jobbar.

Så idag blev det jobb, hem o kröp i myskläder och nu ska jag sluta gnälla för er och slänga mig i soffan istället! :)

Vet att jag är tråkig just nu.

flickan osm lekte med elden

Nyss sett på film, "flickan som lekte med elden". Asbra film för att vara svensk. Måste få säga att det faktiskt är jävligt likt boken som jag minns den iallafall.

Väntar med spänning på den tredje och sista då jag tyckte den boken var bäst.

Yay! Allt för idag. Nu tar jag natten och laddar för jobb imorgon.


julklappar.

Åh, var i stan idag. Jises så full parkering! Men ändå, inte så farligt mycket folk inne på Bergvik. Det fann jag och mina kära päron lite konstigt.

Fann massa små söta saker till mina andra barn. Även en klänning/tunika som jag ska ha på julafton! Fann den på Englas blogg och den kommer från Lindex. Så otroligt fin!

Ser lite halvdan ut på bild, men så mycket snyggare på!


Some girls won't dance to the beat of the track.

 

Önskar jag hade nån skiva att bränna på, musiken i mammas bil brukar vara Rix Fm.

 

Hur kul kan det vara att spela sönder alla låtar?!


powernaps?

Hur kommer det sig att man kan bli sådär hemskt koma-trött på dagen, helt utan anledning, men ändå sitter man där på kvällen o kan inte sova.

Fy.

Lack Of Color.

And when I see you, 
I really see you upside down
But my brain knows better,
it picks you up and turns you around
Turns you around, turns you around




Så in i h*lvete bra.

stora väskor.

Alltså, jag borde inte få ha en stor handväska. (Och handväska? Nuförtiden är dom stora som bagar!) Jag lägger ner alldeles för mycket prylar i den. Det är allt från tandborstar till anteckningsblock till torrschampoo. Vet inte varför men jag lägger hela tiden i nya grejer tills den blir full och jag undrar varför i helvete jag inte orkar bära den.

Inte så konstigt att den är tung med andra ord. Varför gör man så? Kan tänka mig att jag inte är ensam om det här lilla "problemet".
Nu ska jag jobba vidare :)

jag lever!

Hej halloj och goddag!

Var helt slut efter helgen så i söndags blev det inget bloggande. Dessutom var vi inte hemma förrän halv tio. Men jag hade det bra hos käre far! Tror han gillade att ha sällskap hela helgen också.

Igår blev det jobb, mer än vabligt, men det gör mig inte så mycket. Samma idag och imorgon så jag kommer vara lite död i skallan och att sitta vid datorn är väl inte högsta prioritet då kanske.

Nej, nu får jag ta o borsta tannebissera innan jag rullar iväg!

4 - 6 / 12

Vill bara säga att det inte kommer bli någon uppdatering under helgen.

Flyr Grums för att bosätta mig i skogen hos pappan. Där ska det firas både far och syster. Julens första julbord dessutom.

Ha en bra helg! :)

American Pie - Book of Love

Blev en liten film såhär på kvällskvisten, även R stannade uppe och kollade. Som alla andra American Pie-filmer var den helt klart sevärd.

Den här utspelar sig alltså tio år efter den första och den enda man känner igen är Noah Levenstien, han Jims pinsamm farsa. Killarna det handlar om hittar den här "book of love" som tyvärr är helt förstörd så det går inte så bra i deras babe-jakt.

Det finns en del roliga sekvenser, men den är ändå lite tjatig. Ingen av killarna är snygga... Skrattar dock ihjäl mig när de åker för att hälsa på Monique och filmen är helt klart sevärd, men de första tre var som sagt bättre :)

 

Det var himla bra musik med, så den ska jag ta o leta reda på nu!


vinterland!

Äntligen lite vinter! O nu snöar det också :)



Foto: JAG :D

klåda...

Behöver jag säga att tatueringen kliar utav bara h-vete?!

godissug.

Det här med godissug alltså, det är en jävla hälsofälla.

Grejen är att varje söndag slänger jag allt onyttigt. Och varje tisdag eller onsdag blir jag sugen igen. Fast riktigt så illa har det inte varit den här veckan och jag har kommit på varför.

Jag slängde aldrig ut något i söndags. Allt står kvar, och jag är faktiskt mindre sugen.

Konstigt tycker jag. Köpte mig förresten lite godis idag ändå, men i form av en kalender. Chokladkalender med Blixten McQueen på ;)

Kännåt hälp itt. Ajm ö kidd.

den förlorade symbolen

 

Sådär. Läste klart den här i förrgår natt. Och detta på bara ca 4 dagar. En extremt lättläst bok och spänningen gör att man absolut inte kan lägga den ifrån sig förrän man är klar, eller somnar med näsan i boken...

 


RSS 2.0