Nu är det redan på väg utför. Hur ska jag ...

dsc00513 (MMS)

Nu är det redan på väg utför. Hur ska jag klara kvällen?


Nu är det bannemig fest! Vinet ska drickas...

dsc00512 (MMS)

Nu är det bannemig fest! Vinet ska drickas och köttet ska grillas. Började tidigt idag så fyllan och dimman anlände snabbt. Goda vänners sällskap gör mig så glad. Ingen kan ha en bättre valborg än de som är här. Det är säkert.


oh holy valborg!

Sitter nu och laddar upp genom att lyssna igenom spellistan vi så vackert gjort. En hel del väldigt gamla låtar, men det är lite det valborg är, nostalgi och gemenskap.

Idag firar jag och R även tre år tillsammans. För exakt tre år sedan (minus några timmar) hade vi båda blivit utfrågade angående om vi var tillsammans. Det var vi visst sa vi. Känner mig lika nykär idag som då. Ibland får jag bara dendär känslan "hur kan jag ha haft sådan tur att jag fått världens finaste?".

Iallafall. Ikväll ska vi fira med buller och bång. (bånga, hihi). FÄST OCH ALKOHOL. Majbrasa och musik. Gemenskap och kärlek. Ha en fin dag alla!

 

Nu så vill jag att ni dansar, dansar flera timmar, dansa tills ni svimmar!


what a day!

Hålligång jämt hela dagen. Inte konstigt att jag somnar som en stock direkt jag lägger mig ner. Har kört på mor idag igen, hon har fått en rundtur på sin "arbetsprövarplats". Vilket är Solareturen. Inte mig emot, jag fann ju fler böcker, hehe!

Efter detta åkte vi in mot staden för att kolla på blivande tatueringen som hon ritade upp tills idag. SMACK, PANG, BOM så gjorde dom den idag! Mor är jättenöjd, jag med för den delen. Asfin blev den! Fick ett varsitt presentkort där också, men mamma vill inte göra mer säger hon så det ska R få. Inga fel.


Vi hann även med en tur till systembolaget. Jag skulle ha öl till R. Han bad mig fixa en blandkasse o jag vetefan... Mer blandkasse än såhär kan det väl inte bli?



Ni skulle bara veta vad jag o mamma är o g...

dsc00506 (MMS)

Ni skulle bara veta vad jag o mamma är o gör för coola saker ;)


Fann två till idag. Jävla bra alltså!

dsc00504 (MMS)

Fann två till idag. Jävla bra alltså!


discovery.

Jag har upptäckt hur man mobilbloggar. Har varken haft behov eller intresse av det förut, men det var ju fanimej riktigt smart. Att det inte kostar mer än ett vanligt sms gör ju inte saken sämre.

Nu ska jag leka privat-chaufför åt mor, ska bli jättekul! Eller inte. Men jag får mig en titt på massa böcker för två kronor styck! Igår fyndade jag två HARYY BOSCH. Det är lycka det.


Nyss inhandlat fina saker tills fredag. Jä...

Nyss inhandlat fina saker tills fredag. Jävlar anamma vilken fest det ska bli! :)


hilarious.

Som alla andra redan tipsat om kommer här en länk till en av de roligaste människor jag någonsin skådat. Hon måste ju vara lite Schizo? Men herrejävlar vad jag skrattar!

ANA GINA.




spontanitet.

De bästa dagarna, är de man inte har planerat in något på. Detta gör att man heller inte har några förväntningar på dagen. Det kan ju inte bli en dålig dag då!

valborg.

Nu ska jag berätta hur vi firar valborg. Vissa gör inte det alls, vi firar den värre än vi firar jul. Jag har själv funderat på att sluta med julafton o dela ut julklappar till valborg istället, hahaha. Nej nu överdrev jag. Men nära nog!

Valborg är den största högtiden i min kompiskrets. Det är vår holy day. Vi tillber valborgs-guden. Vi äter valborgsmat och dricker valborgsdrycken. Alkohol, grillat och majsbrasa. Vi firar in våren. Finns det något bättre att fira? Sommaren är på intåg, alla är onyktra och glada, det kan inte bli bättre.

Här bjuder jag på lite random vaborgsbilder. Oh holy valborg. We love you ♥

fulla som apor.

sleeze.

me and högstadievännen jocke.

vi vet hur man super ;)

min första valborg med finaste människorna.

mannen som fick mig att spy rosa ;)

 

Lovar och svär att många bilder ska tas detta valborg. Varje ögonblick ska förevigas och exponeras på facebook, bilddagboken osv. HEJA!

 


Redemption Day.

 

Min nya favorit med Johnny Cash. Älska rösten.


Ray Kluun.

Började läsa Änklingen av Ray Kluun igår. För något år sedan läste jag hans första bok, En sorts Kärlek. Det är en sådan där bra bok som man helt enkelt fastnar i och inte kan sluta läsa.

Enda sekunden ligger man med tårar i ögonen och i andra är man så arg att man inte vet om man ens vill fortsätta läsa. Men läste vidare gjorde jag och läste nästan ut hela boken igår.


knowing.

You know it. Haha! Nej ikväll blir det filmkväll i ren söndags-anda. Oh, holy sunday! Vi ska se Knowing, ingen aning om den är bra eller ej, inte hört något alls om den förrän jag såg reklam för den på tv1000 eller vart det var. Ska mysa ner mig ordentligt i soffan nu.

Imorn blir det andra bullar. Är så gott som frisk så nu ska det tränas! Yay!

 


UPDATE 100426:

Filmen var skitbra, ända till slutet. Där kommer det in rymdskepp och aliens osv, inte bra! Men fram tills dess satt både jag och R som klistrade. Men nej, inte sevärd med tanke på det slutet.

 


Sheldon Cooper for president.

Fan va bra han är! Irriterande rolig.


hjul igen.

Varför heter det "third wheel" på engelska, men "femte hjulet" (under vagnen) på svenska? Knasigt.


spring news.

Jobbigt det är att gå på stan när man egentligen inte har råd att shoppa. Jobbigt att gå på stan när man har pengar på kortet man egentligen inte får handla för. Men kul hade vi, me and H.

Halsen gillade väl inte det här direkt mycket. Men det är trots allt bättre idag. Man kan liksom höra vad jag säger. Nu ska jag duscha, passar på innan två svettiga gymmare kommer för att låna duschen. Bloggfri lördag idag.

lakrits.

Jag älskar lakrits. Salt som söt. Men föredrar när det är "bara lakrits" liksom. Laktritsglass, lakrits-kakor och choklad med lakrits kan slänga sig i väggen. Vad är meningen med det egentligen?

Det är ju lakritsen osm är god, varför förstöra det genom att blanda in andra saker som bara förstör smaken? Nej, ren lakrits är grejen.


haircut.


Skulle vilja klippa mig igen. Taylor Momsen har så skön frisyr! Synd bara att hon har en helt annan hår-kvalité än mig..

groups.

Haha what's up med alla grupper på facebook? Inte det att jag stör mig, skrattar ihjäl mig åt de flesta.

Exempel:

Mcdonalds; äter du här? "aa" så äter man vid bordet där borta ;ppPppPpPp


Är du hetero? "aa" så är man hockeybög ;ppPpPPp



Sen finns fet tuuuuuusen miljoner likadana. Haha vem kommer ens på allt?

HELVETE.

Blir så trött. Hur kan dom bara bestäma sig för att visa hockey istället för GREY'S bara sådär? Utan att fråga mig?! Usch. Jag skiter i allt vad hockey heter.


Heres looking at you, Kid.

 

Hot tip. Remember where you heard it first ;) Thanks, J.


sunrise.

Update: Snön smälte lika fort som den kom. Ringde till mor, som bor 20 minuter härifrån, in i skogen. Där var det snöstorm. Den kom senare till Grums, men då gömde jag mig under filten i soffan.

Imorse vaknade jag helt av mig själv. Före klockan! Pigg och laddad för en ny dag, tillochmed. Kollade på klockan och det var då tre minuter kvar tills den skulle ringa. Underbart att vakna av sig själv istället. Finns inget bättre att vakna av. Förutom möjligtsvis kyssar i nacken och någon som smeker ens rygg...

Det gäller att uppskatta de små sakerna. Som att få vakna av sig själv istället för en irriterande jävla klockjävel.


s-s-snö? Snö? SNÖ?!

Vad i hela helvete? A piece of me just died inside. Drog ner persiennerna och kröp ner i soffan minsann. Förhoppningsvis smälter det fort.


himym.

Nyss kollat på några avsnitt HIMYM säsong 4. Både Robin och Lily blir ju gravida! Fast inte i serien, på riktigt. Måste vara otroligt svårt att dölja, även om de försöker gott o väl med luftiga kläder och väskor och dyl. framför magen. Men det är ju så uppenbart.

Bara en sak jag tänkt på. Kul att de båda även skämtar om att de är gravida, hih.

Barrobin.


trash.

En jävligt bra uppfinning som jag har precis utanför dörren men aldrig riktigt tänker på hur bra den är. SOPNEDKASTET!

Tänk, att bo högst upp, som jag gjort nästan hela tiden, och behöva gå ner för alla trappor bara för att sedan tvingas utomhus till en liten äcklig byggnad som stinker apa och slänga soporna där. Been there, done  that.

 

Love that little hole on the wall.


sick?

Hostar och slemmar som aldrig förr. Halsen svider. Inte snuvig eller febrig, vad är felet? Askan från Island? Astma? Pollen? Fan, jag har inte tid med sånt här.

Ben & Jerrys.

Jag förstår verkligen varför de är dyrare än exempelvis ICAs glass. Ganska uppenbart? I ICAs glass som tex vanilj och kola (nu hittar jag bara på ngt random, minns inte vad som finns) är det inte speciellt mycket av det där extra, som inte är glass.

På sin höjd 20%. Resten glass.
I Ben & Jerrys (oh my dear friend) är det med 60% extra och 40% glass. Känns det som. Kanske 50/50 men I made my point. Vill man ha god glass med mycket extra klet, då får man helt enkelt betala.

 

Levt på Phish Food nu när jag varit sjuk. Sugen på att prova Baked Alaska.


saints of Los Angeles.



We are, we are the saints

JIHO!

YES!

Min fina FÅRD gick igenom besiktningen idag, tredje gången gillt va? Han tyckte nog det var dags, mannen som våldförde sig på min bil. Hemskt att testa bromsar..

Men lyckan varade inte länge för min mage, mötte polisen utanför Biltema när jag skulle till Maxi, de vinkade in mig.. och jag skrek "FAN" rakt ut, tänkte på mina fina vinterdäck som är alldeles olagliga. Jag log och hälsade, men fick bara blåsa och visa körkortet. SÅDAN TUR!

Första gången någonsin som jag blivit stannad av polisen alls sedan jag fick körkort, bra va? Och fick inte ens böter. Behöver jag säga att jag skyndade därifrån så fort jag bara kunde?

Väl på Maxi irrade jag runt, firade med ett nagellack! Undermedvetet valde jag en färg som liknar "lacken" på min bil. Coolt.

Nu då, någon som har ett par sommardäck till salu? 155/85 13 tum?

Ny stereo dessutom. Saknar radion bara lite...


sunday evening.

Phish Food. Glass såhär dagen efter är väl aldrig fel. Bör väl bättra på mitt humör som bara sjunkit sedan jag vaknat pga brist på mat samt krångel av söndagsguden TV'n. Måste städa också, det har jag försummat allt för länge nu...

varnar känsliga läsare...

 

...eller pryda snarare kanske? Whatever, min blogg, min fundering.

 

Jag undrar: Hur kan Edward och Bella umgås när hon har mens? Nu vet ju jag att det inte är på riktigt men jag kan liksom inte sluta tänka på det. Slutar dom umgås eller är det så äckligt att inte ends blodtörstige Edward vill ha med det att göra? För man vet ju att det måste hon ha, det omnänms i fjärde boken när hon blir gravid. Suck, jag får googla.

 

 


Update: Hittade ett diskussionsforum, haha!

 

 

"Han är väl en fin ''gentelman'' och säger inte ''du ryker dött blod''. Han sitter väl där bara och dör för varje sekund som går."

 

Stephenie Meyer själv sade bara "GROSS" när hon fick frågan.

 


being in bed.

Tänker stanna i sängen idag, för jag fryser nåt så otroligt och allt bara krånglar här hemma och överallt annars. Kan inte ens se på tv. Så nä, sängen och min bok, yes indeed.

quality-time.

Kvalitétstid med mor samt syster och även båda mina bröder ska jag åka mot nu. Hela familjen samlad, hur i h-vete ska det gå? Haha.

Adjööö.


studentpresenter.

Nu såhär i student-tider kan det vara svårt att komma på en bra present till studenten. Googlar man kommer det upp tråkiga saker, sidor med enbart grejer från Coolstuff mm. Inget fel med det, men enda tipset till en tjej som tar studenten var en klocka. En klocka som enda tips?! Nej, nu ska ni få se en liten lista med de bästa presenterna:

1: PENGAR - Enda jag önskade mig. Blev inte så mycket av den varan. Hetaste tipset, lyssna på den som tar studenten. Hur tråkigt det än är att ge bort pengar så är det ändå inte tråkigare än en student som istället stannar hemma och gråter och får migrän än att festar hela kvällen...

2: SPRIT - Också ett säkert kort. Inte jättepersonligt kanske men det är alltid uppskattat, såvida studenten i fråga inte är nykterist.

3: SMYCKEN - Om man vill vara säker. Satsa på något neutralt, eller något som är mer personligt. Nuförtiden kan man ju stansa in text i vart och vartannat smycke, kom på något själv eller leta upp fina ord.

4: PRESENTKORT - till något oväntat, t ex Apollo osv, för en utlandsresa, Dell/SIBA till en dator eller annat tekniskt. I detta fall är det bäst att känna personen väl.

5: BIL - är man rik är väl dethär ett lätt val. Vem tar inte emot en bil liksom?

Mina bästa tips, lärt mig av egna erfarenheter och andras misstag. Lite mer utvecklat än en klocka liksom...


ridning.

Jag älskar att rida! Det är enligt mig en av de bästa träningsformerna. Det tränar hela kroppen, plus att det är KUL. Premiärred en "ny" häst igår, vi fann varann. Även idag har vi ridit. Underbart väder som detta måste man ju ta vara på!


run.



Ett litet tips, istället för att räkna minuterna när man joggar/går så springer jag istället när refrängen på låten kommer och går när de sjunger verserna. Asbra!

good morning.

Ska väl börja dagen med en fin promenad i solen?

 

grönt gräs och bara fötter.


more and more.




(lånade dom på facebook)

sunny day.

Soligt idag med. Inte ett enda moln. Så jävla underbaaaaart. Tveksamt om jag ens kommer vara hemma idag, känns inte riktigt som jag vill det. Jag vill uuuuut!

 

Såna här vill jag se varje dag.


"är det inte vår nu kan ni kalla mig rolf"

Så smart är min vän M, och hon har helt och hållet jävla rätt. Nu jävlar i mig är det vår. Suttit på balkongen hela dagen, nyss ställt ut de nya möblerna, imorn blir det finlir där, då det ryktas om att det ska bli lika jävla bra väder.

För några timmar sedan.

Även imorse satt jag och myste.


summer night.

Man kan nästan tro att det är sommar i solväggen på min balkong. Suttit där i linne hela eftermiddagen med skäna bönor, man kan ana ett streck efter kläderna tillochmed.

Nu görs sommarmaten iordning, firar in våren. Pastasallad med kycklingkorv, paprika, gurka och avocado. UNDERBART. Till det en fin liten bete.



woawoa




sweat.

 

Är man på rockfest vill man ju inte stå och vara äckelsvettig under armhålorna när man inte orkar hänga in jackan, och jag ska säga er gott folk, att det här är nog den bästa deodorant någonsin skapad. Snustorr in the armpit. Otroligt, eftersom jag blev svettig på ryggen. Det där med 48 H vet jag väl inte men gott o väl o 12-24 timmar. Überbra!


dagen efter...

.. två dagars. Fast dagen dagen efter är det, men det känns inte så. Magen är risig som helvete efter en något ensidig kost (cheeseburgare och vin) och väskan står ouppackad mitt i sovrummet. Men en förbannat bra helg har jag/vi haft!

Crazy Nights Stockholm är alltså varit the location. Samt ett mysigt hus på Ekerö. Rock'n roll all the time. Därav min frånvaro vid kära burken. Bjur på lite bilder dessvärre taget med mobilkamera, men ni får överleva tills jag snott några från S på facebook.


oh denna helg.

Vi har haft galet kul. Vi har nog dött och återuppstått flera gånger om. Men nu är vi safe and sound i värmland igen, där inten tittar en extra gång pga dialekten. Just nu sitter min man och äter, men jag ska spendera kvällen med ohnom så här lär ni inte få läsa ngt kul.

MEN KUL HADE VI.

Adjö.

crazy nights.

Laddar, väl? ;D

awkward boners.

Fick en länk av en person förut som ledde till den här sidan, närmare bestämt detta specifika foto. Dog först lite av chock sen skrattade jag mig medvetslös. Typ. Take a look!

tredje gången gillt får det bli..

För inte idag heller gick biljävlen igenom besiktningen. Är så trött, och jag behöver verkligen ha en bil!!! Lekte hos H och nu är jag för trött för att orka sitta vid datorn mer..

perfect.

Såhär ser min kväll ut.


KISS.



Baby köpte en finfin t-shirt till mig när han var till Elmia, med KISS på! Vet dock inte hur jag ska göra med den, om jag ocoolt ska låta den vara, eller om jag ska klippa av ärmar och "krage" eller bara "kragen". Vilka problem..

Får fundera på detta tills fredag. Tänkte inviga den någon gång under helgen.

radio girl.

Standing in the rain with one coin for a phonebooth call
Oh Madeline, the station told my that they didn't even know your name, FOR HELVEDE


Oh yes, Volbeat sjunger mitt namn i Radio Girl ;)

 


wednesday.

En onsdag som innebär tvättning och att kliva upp ovanligt tidigt för min del. Blev nog lite väl bortskämd med sovmornar nu under påsk, det är svårt att komma ur sängen före elva nu.. Och imorgon, ja då är det besiktning av bil som gäller klockan 9.20 (!!!).

Funderar på att ta mig en ordentlig morgon (lunch?) -promenad och röra på fläsket. Senare i eftermiddag blir det äntligen träning så gymmet öppnat igen. Känner mig som en korv.

Nu har jag babblat tillräckligt om tråkiga saker, nu får jag nog sätta fart.

lovemusic.

 

Längesen jag lade upp någon musik. Här är en av periodens favoriter, fast jag förstår egentligen inte hur jag någonsin skulle kunna tröttna..


påsklov.

Uj va kul för de med påsklov. Själv kan man ju inte uppskatta sånt lika bra nu när man i stort sett är ledig varje dag. Lite roligare blir det ju när de man vill umgås med faktiskt är lediga (hint till H). Lillasyster är också ledig, så henne ska jag ta hit för en sleepover tror jag.

Idag ska jag inte söka något jobb, ska inte ens gå in på platsbanken. Så nöjd! Ska duscha o klä på mig, för snart åker jag till storasyster.

under my car.

Mekat bil i två dagar. Dessutom har vädret varit to-die-for. Inomhus har jag dissat.





Jag gillar min bil och skiter i hur rostig den är.

WORK IT!

JAG HAR FÅTT JOBB!

Glada nyheter en röd måndag som denna. Yes skrek jag inombords, yes! Jag kommer att överleva sommaren. Sen får bannemig den här lågkonjunkturen vända så jag kan få mig ett ordentligt jobb efter det. Nu kan jag stressa av..

Bilen fixad och klar, många glada miner över det. Besiktning på torsdag äckligt tidigt, 9.20. Lika bra att komma upp i tid tyckte jag.

NU: Kyckling i pitabröd. Allt blir godare i pitabröd.

thumbs up!

Tummen upp för att slippa vara bakis jämt just idag. Annat blir det till helgen förhoppningsvis... Nu ska jag klä mig för att åka och fixa min fina lilla bil :)


happiness!

Gissa vad jag gjorde förut då när jag skulle rota fram en tia eller två ur min sol-penga-burk? Jo, jag hittade en femhundralapp!
Bara sådär, som jag glömt bort att jag hade! Det värsta var att jag inte alls märkte det på ett par minuter. Jag plockade ur den ur burken och höll den i handen samtidigt som jag rotade efter tior och sen bara stelnar jag till.
Inser att jag har något i handen och tjuter högt och länge över lyckan att ha funnit en sådan stor peng!

Den är över sen jag fyllde år och har varit meningen att den ska in på banken, men jag har helt glömt. Så lite påsklycka har jag allt varit med om idag.

 

Vad ska jag göra med den? Save it.


spring time.

Att sitta inomhus idag kom inte på fråga. LOVE THE SUN. En två och en halv timmes promenad ner till trulsen samt lite mys där. Är det vår på riktigt nu?

 


easter egg.

Påsk, eller?


det här med påsk...

... innebär en hel del godis för min del. Har alltid gjort.

Inte nog med att jag själv köpte massa godis, nej då kommer mor med två stoooora påskägg också! Herregud...


miniderm.

 

Det där med högkostnadsperiod på apoteket är ett bra påfund. Passade på att hämta ut största flaskan miniderm eftersom jag hade det på recept. Halva priset är inte illa tycker jag! Älskar miniderm, hjälper mot allt!


chocolat.

Åt kladdkaka igår. Tänker äta kladdkaka idag. HÄR finns det många bra recept. Hur bra att man kan göra den i micron?!


shoe-lover.

I love shoes.

Så mycket har vi konstaterat. Ett nytt par kom i min ägo igår. Dessvärre tror jag de får åka tillbaka...



Perfekt "längd" o så på dom. Dessvärre har jag alltid för "tjocka" fötter för såna här skor. Har inte ett enda par med dragkedja, för att mina fötter är för feta.

Någon mer som har samma allvarliga problem? Haha!

RSS 2.0