Önskelista Del II.

Här är del två av min fantastiska önskelista! :D Läs och lär R.


En skön killskjorta. Finns inga bättre, skönare eller snyggare.




















För den här skulle jag kunna slänga ut nästan vad som helst ur garderoben. Nelly, Soaked In Luxury.


ALL STAR LIGHT HI. Vore perfekta på mina fötter...


Typ vadsomhelst från KanDee shop. Hood eller OVERSIZE t-shirt.

Aaaaah. Ge mig.

 

Känner jag mig själv rätt kommer det nog en del tre ;)



MÅNDAG.

Äntligen! Eller? Inte riktigt så det låter från de flesta håll kanske. Det är lite konstigt att det faktiskt inte spelar mig någon roll vilken dag i veckan det är. Inte just för tillfället iallafall.

Men då är frågan, vad gör man en ledig måndag? Alla (dom flesta) jobbar och man sitter ensam hemma.

Vad ska jag hitta på idag?

quote.

Barney Stinson, angående hur datingvärldens '3 dagars-regeln' uppstod: 'Jesus waited three days to come back to life. It was perfect! If he had only waited one day, a lot of people wouldn't have even heard he died. They'd be all, 'Hey Jesus, what up?' and Jesus would probably be like, 'What up? I died yesterday!' and they'd be all, 'Uh, you look pretty alive to me, dude...' and then Jesus would have to explain how he was resurrected, and how it was a miracle, and the dude'd be like 'Uhh okay, whatever you say, bro...' And he's not gonna come back on a Saturday. Everybody's busy, doing chores, workin' the loom, trimmin' the beard, NO. He waited the perfect number of days, three. Plus it's Sunday, so everyone's in church already, and they're all in there like 'Oh no, Jesus is dead', and then BAM! He bursts in the back door, runnin' up the aisle, everyone's totally psyched, and FYI, that's when he invented the high five. That's why we wait three days to call a woman, because that's how long Jesus wants us to wait.... True story.' (How I Met Your Mother)

HAHAHA!

A-listan.se alltså!

HELG.

Ja, äntligen helg. Varit yr och snurrig och tyvärr är detta inte alkoholens fel, utan vaccineringen ligger bakom. Har fortfarande bajsont i armen. Önskar det hade varit pga alkohol...

Imorn är det första advent, och det är väl nu man bör ha julpyntat lite smått? Är i princip klar jag, vet att många tycker det är tidigt men när är det egentligen okej att börja julpynta?

Älskar jul så jag är klar. Ska bara få tag i ett strykjärn så jag kan få upp mina gardiner...

Dagen i ära spenderades med poker. Kom inte sist, men vann inte heller. Är bättre än jag tror!

Blir en tidig kväll, känner mig fortfarande inte helt okej...

"baconsprutan"

Stora dagen idag. SVININFLUENSAVACCINET ÄR I MIN KROPP. Hur dåligt tror ni inte jag mådde före sprutan? Hur vild hjärtklappning höll hus i mitt bröst?

Illamående. Svettig. Svimfärdig.

Behöver jag säga att jag aldrig nånsin mer vill ta en spruta i hela mitt liv? Tur Vendela höll mig i handen.

Ps. Jag är så snurrig att detta inlägg har tagit mig en kvart att stava rätt.

sims, destination världen.

 

R installerade det här åt mig igårkväll. Dumt gjort, resulterade i att jag satt och spelade det hela natten! Men vetni, det var jävligt kul och jag ska spela det igen nu!

Man får alltså resa runt i världen och göra massa äventyr. Paris, Kina och Egypten är de ställen man kan åka till. Under hela resornas gång blir man lite bättre och får på så sätt stanna längre nästa gång.

 

SVINKUL.


vad lyssnar jag på om nätterna?

 

TOTO - DON'T CHAIN MY HEART

 

As papi, huh?


besöksrekord?

Funkar visst bra att länka via fejjan, goddag alla nya, hoppas ni stannar! :)


varför tatuerade jag in en G-klav bakom örat...

..är en fråga jag fått höra ett par gånger idag.

Såhär då. När David, älskade bror, försvann ur mitt liv, visste jag varken ut eller in. Jag hade såklart vänner att prata med (underbara vänner, glöm aldrig det!) och det hjälpte både för stunden och länge efter och när jag mådde dåligt kunde jag tänka på deras fina ord och känna mig bättre.

Däremot hade min kropp och hjärna svårt att förstå vad som hade hänt och det blev konstaterat att jag faktiskt behövde professionell hjälp för att orka leva med det.

Pratade med en kurator, med skolläkaren, sjukhuset och även psyk. Dock tyckte jag inte att mycket av det där hjälpte..

En sak, som alltid hjälpt mig, i stunder där jag kanske var helt ensam, mitt i natten eller när jag fick ångest på bussen hem från skolan, är musiken.

Att sätta på sina favoritlåtar i mobilen och strunta i allt. Att kunna lyssna på gråtlåtar och få ur sig skiten, eller att lyssna på feel-good-låtar som fick en att le.

Därför har jag tatuerat in en G-klav bakom örat. Jag mår bra nu även om jag saknar honom konstant. Allt detta tack vare mina vänner och musik :)

nytatuerad

 

DEN HÄR :D

 

Dagens hemliga möte ;)

 

Varför en G-klav bakom örat? Det tänker jag förklara senare.


BIG DAY!

Idag är en stor dag, saken jag bokade in förra veckan, minns ni?

Jag minns! Den här dagen har jag trånat efter alldeles för länge, haha. Äntligen säger jag bara. Någon som listat ut vad det kan vara? Frisörbesök, manikyr eller massage?

Jag tänker inte såga nånting, men kan tänka mig att några redan vet. Visar sen när jag kommer hem efter jobbet, runt tre-tiden.

CIAO!

intuition.

Har i flera dagar nu letat efter mitt Bismarck-guldarmband men inte hittat det. Tänkt att det säkert hänger bakom alla andra smycken på min smyckeshängare.

Men så förut, när jag satt och läste, fick jag en konstig känsla. Kunde liksom inte slappna av och kände mig helt stressad. Det enda jag kunde tänka på var: "armbandet ligger bakom byrån".

Helt läskigt var det när jag drog fram byrån en smula och vad låg där om inte mitt armband?!

Hade förmodligen blivit mördad i sömnen om mormor eller mamma fått reda på att jag tappat bort det. Inte länge, men borta var det...

julgran.. eller inte?

 

Frågan lyder.. Ska man ha julgran eller inte?  Känns måttligt jobbigt då man bor i en lägenhet. Gash, ge mig ett hus!

 

Det är ju så himla mysigt med en (över)pyntad julgran som lyser i mörkret när man går upp på morgonen...


colossal volume express

Slås av samma tanke varje gång jag sminkar mig..

Jävlar så bra mascara jag har!

Någon mer som tänker likadant? :D

 


Sookie Stackhouse

Har egentligen alltid tänkt att True Blood och Twilight-sagan måste höra ihop på nåt sätt. Att någon härmat den andre. Och självklart!

Böckerna om Sookie Stackhouse kom mycket tidigare än Twilight, och när jag gick in på Adlibris.se för att kolla, är handlingen även den väldigt lik.

Jobbigt sånt där, nu måste jag ju läsa de böckerna också. Fast jag tror ändå jag kommer gilla Twilight och Edward mer...

Vad väljer ni?

appointments.

Hade "möte" idag. Hämtade en bil med J efter det. Ett "möte" imorn, som jag antagligen skiter i. På torsdag har jag "möte". Hemlig sak ska ordnas. Eventuell vaccinering på fredag med mor. Fullspäckad vecka, och jobb på det.

SKA JAG?

Har ni?

revolver

 Oops I guess I shot ya
My finger’s on the trigger
I had a bullet with your name on it
Click click
I’m a sex pistol
My love should be illegal
Real deal baby
I’m no counterfeit
Click click


STUCK.



måndagskväll.

Tänkte mysa ner mig i soffan med dessa :)
Som en liten tröst...

eksem och huvudvärk.

Risk för personligt inlägg.

Vad på HUD idag. hade väl kanske för höga förhoppningar, men jag trodde väl att dom skulle göra nånting.
Det gjorde dom inte.
Dom gjorde ingenting.
FAN, FAN, FAN.

NEW MOON.

OH, var ju som sagt på New Moon igår. SÅ JÄKLA BRA. Eller ja.. bra och bra kan väl diskuteras, en hel massa snygga heta pojkar fick man se på bioduken ;) Jag, som läst böckerna tyckte väl inte filmens handling var helt okej..

Men Guuuuud. Så snygga. Lojsa satte tillochmed i halsen när första toplessbilden på Jake dök upp. Kunde inte hålla mig för skratt då, haha..

Blev även sådär jobbigt kissnödig mitt i filmen som jag alltid blir när jag går på bio. Men det var värt att sitta där och hålla sig.

Rörigt inlägg men det kan inte hjälpas.
Och något mer blir det nog inte idag, magen krånglar och så tänkte jag vara social mot Lojs.

GOOD NIGHT.


bullbak

Är hemma hos mammsen i skogen nu, trot eller ej. R skulle jaga älg så jag åkte med imorse med löftet från mamma att vi skulle baka bullar. MMM, nybakta varma bullar med mjölk...

Helt klart värt att gå upp halv sju för! Och ärligt talat så somnade jag om i mammas säng när jag kom hit..

Igår då, spontanutgång med boysen. Bara sådär. Det är då dom blir bäst. Hamnade på biljardnian. Men det var inte fy skam att sitta där o umgås med en öl i handen som man själv inte betalade för ;) haha!

Nej, nu ska jag ta och leka lite med lillasyster, hon blev så glad när hon såg mig imorse! Ska försöka hinna uppdatera mer idag, EFTER bullarna ;)

Önskelista Del I.

R har önskat en önskelista här så han får ett hum om allt jag önskar mig. Och ja, jag tänker vara materialistisk nog och göra en :) Har även gjort en speciell kategori för att han lättare ska hitta till den eftersom den kommer komma i flera olika delar.

DEL I.



Våtmarker, Adlibris.
Slash, Adlibris.
Mysdress. HM!

Röd klocka, finns på UR och Penn. Noll koll på priset.

Den här är dock rosa...




Den här snyggo väskan från Jofama by Kenza vore inte heller helt fel.


brandfara!

Haha, höll på att elda ner hela lägenhetetn nyss.

Tänkte värma på lunch i ugnen. Så jag satte på den. Sen när jag skulle gå o se efter om den blivit varm nog, ser jag att det ligger något i ugnen!

Fick panik när jag såg att det var en papperspåse! (Sån man köper bröd i på ICA). Öppnade ugnen och slängde papperspåsen till andra änden av rummet!

Haha herregud, hade någon sett mig hade de haft jävligt kul.

nelly.com

DET är en jävligt bra sida. Fick ett mail dårifrån häromdagen, med ett sånt där erbjudande. Såna som jag ofta faller för.

Man kan alltså beställa nu, men sista betalningsdag är i februari! Hur bra låter inte det liksom? Då tänkte jag "säkert massa ränta o blabla". Men inte ens det.

Ska snoka runt nu, leta efter haken. Shoppa lär jag göra ändå. HAHA.

Have a gr8 day!

shopping!

Åh Gud. Shoppade ihjäl mig idag. Brände 1300 på två timmar.. sen bokade tid för en julklapp till mig själv. Muha! Längtar som attan kan jag väl säga.

Blev dyyyra klappar till R. Vi får hoppas han blir nöjd! Kan inte avslöja något här då han tittar in med jämna mellanrum.

Är helt klar med mina julklappar, och tänkte lägga upp en liten önskelista här. Saker som jag önskar mig alltså. Såg en massa på stan idag. Det är jobbigt.

Ska lägga upp en bild på mina snygga inköp från Monki. Även Gina Tricot fick sig ett besök!

Dessutom vet jag vad jag får i klapp av R. Köpte den idag, fast jag betalade en del själv. Kommer komma till god användning i England minsann ;)


julklappar

Alltså, jag har typ köpt alla julklappar redan? Fast det törs jag nästan inte säga till någon. Vad är det för fel med att vara ute i god tid? Tror de som säger nåt annat är aaaavis för att de själva inte har börjat ;) HA!

Iallafall. Har bara till mannen kvar nu. Har börjat lite smått men är långt ifrån klar. Han förtjänar det bästa!

Nu ska jag sova, imorgon blir det en tur till staden för att sälja biljetten samt julklapps-shoppning! Tyvärr själv, menmen, alla jobbar. Sen kanske man skulle ta en tur till Skin-Deep också?

Tåls att tänka på.

tävlar!

Jag brukar läsa Foki's blogg, nästan varje dag. Tycker hon är så söt och sen skriver hon om coola saker :D Såg nu att hon hade en tävling där man kunde vinna en iPhone!

Vore ju lite coolt att vinna en sån, och enkelt var det också. Det här skalet skulle jag lätt vilja ha om jag hade en iPhone!

Så tävla om en iPhone ni med! :D


Update: tAKiDA

Jimmy Jensen, Sverigens snabbaste människa, fick inte tag på ngn biljett, så jag sålde min. Inte kul att åka dit själv jöööö. :)

Så det ser ut att bli en lugn fredag? :) Vad sker dåååååå istället?

hur?

Vad köper man till någon som inte önskar sig nåt?

Nån som säger: "det blir nog bra vad du än köper".

Nån som säger: "kläder är ju alltid bra att få".

Nån man älskar mest av allt i hela världen och vill ge en perfekt julklapp till?
Hur gör man?



älska HM!

Jag bara älskar HM. Inte bara för att det faktiskt är otroligt billigt, utan för att man ALLTID hittar något intressant där. Sitter i detta nu och klickar mig fram för att hitta julklappar åt min man, och det kan man ju säga att jag gjorde! Så nu är ett litet paket på väg hem till mig :)

Kollade även lite snabbt igenom deras Jimmy Choo kollektion, Satan vad dyrt för att vara HM. Tyvärr.. Men även där fann jag några små godbitar jag gärna skulle se undergranen i år...

bakisis.

Dåligt med bloggande idag, men vetni, har varken ork eller lust.

Sådetså.

tAKiDA

Yes, spikat o klart, tAKiDA den 20e! Inte så lite najs ska jag säga er. Den helgen kommer bli bra, bättre än bäst! Först tAKiDA på fredagen och därefter New Moon på lördagskvällen, sa jag att den helgen kommer bli bäst?

Bäst av allt? Får dessutom spendera den med några sköna bönor ;)

 

Äntligen ska man få dregla över Edward Cullen igen!


Marabou Vinter - En smak av JUL!

 

Kära Mami köpte med denna choklad från Ica när hon kom förut. Har länge velat prova men inte tänkt på det när jag handlat, såååååå kom hon med den här.

 

Jag har bara en sak att säga.. JUL. Den smakar ren och skär jul :D Nästan som choklad med pepparkakssmulor i? Svårt att beskriva, men otroligt god :)


Opassande raggningsrepliker.

1: Till den gravida kvinnan: Har du hittat en far till barnet än?
2: Till vegetarianen: Jag har ett köttstycke som du inte kan motstå.
3: Till prästen: En natt med mig och du kommer att uppleva gud.
4: Till den överviktige: Jag är den nya dieten!
5: I krogkön: Vad sägs om att spara på drinkarna och gå hem till mig på en gång?
6: Till tjejen som går ensam på en mörk väg mitt i natten: (Springa ikapp) -Nu trodde du att jag skulle våldta dig eller mörda dig, men jag undrade bara om du ville komma upp på en sängfösare?
7: Till studenten: Kom, jag ska lära dig allt om anatomi.

Avslutar kvällen med en favorit på sidan A-listan :)

verklighetsflykt.

Finns det någon bättre verklighetsflykt än att gräva ner sig i en bra bok och bara läsa i timmar?

Förutom musik då.

Annars kan jag banne mig inte komma på något bättre. Läser Stephen Kings "sömnlös" nu. Den är, som alla hans andra böcker, jävligt bra och extremt fängslande. Men även en smula orealistisk ;) Har läst halva nu och när jag plöjt igenom den blir det Dan Browns nya.

dörrknackare.

Eon. Dörrknackare. Jag har PMS. Hur bra går det tror ni?

Låg o sov i godan ro, huvudvärken sprängde. Sen vaknar jag av att det ringer på dörren. TROR NI INTE ATT DET ÄR NÅT FÖRBANNAT PATRASK FRÅN EON?

HEJ, DU BETALAR FÖR MYCKET FÖR DIN EL.

Förstå när ni ska ge upp.

Där ligger jag, känner hur ilskan sprider sig i hela kroppen tills jag önskar att jag kunde vända skinnet ut och in. FY.

Iallafall. Är det något bra på tv idag?

Acer Aspire 1640z

Haha vet ni? Min laptop lever ;)

Surrar nåt så förbannat men den lever. Och gosh vad jag har saknat den!

Den och min lilla skotte<3


AEG.

 

Så var man en symaskin rikare! Har velat ha en så hemskt länge, och idag slog jag slag i saken. ( Eller hur säger man? ) Iallafall, blev en enkel från elgiganten, men de nödvändigaste funktionerna. Hade tänkt prova på att sy kläder faktiskt.

Detta kanske inte många visste om mig men jag älskar att sy! Att skapa nytt och unikt. Imorgon ska jag till staden för att inhandla tyger osv, längtar tills den kommer!


A-listan!

Fann denna roliga sida när jag i vanlig ordning glodde runt på tjuvlyssnat och tjuvtittat. Svinkul! Tyckte jag.

Riktiga vänner:

- Låter en inte knarka
- Hämnas din död
- Håller upp ditt hår när du spyr
- Skyddar din drink från rohypnol
- Lånar pengar och betalar aldrig tillbaks
- Snackar inte skit om dig i sin blogg
- Hjälper dig att förtränga
- Hjälper dig med skolarbetet trots att du är dum i huvudet
- Ger dig hänsynslöst ärliga svar

flash forward.

 

Kollade på den här serien tillsammans med pappa när jag var där senast, blev fast kan man väl säga! Har sedan dess sett alla avsnitt man kan få tag på och väntar med spänning på nästa! Så himla bra är den.

 

Det handlar i korthet om att alla i hela världen får en blackout den 6 oktober, de får se 2 minuter och 17 sekunder av sin framtid, som är 6 månader framåt. Mark Benford och hans team försöker komma fram till varför det hände, om deras visioner är sanna, har det hänt förut och vad kommer hända med de som inte hade någon vision?

 

Svinbra iallafall!


sammanfattning EMA.

Tänkte sammanfatta plus- och minus-sakerna med årets EMA. Känn ingen panik om du missat det! MTV lär visa det i repris i två veckor framöver..

+ David Hasselhoffs pajlettoutfit.
+ Katy Perrys alla ombyten. Hade jag kunnat hade jag också bytt outfit 999 gånger på en kväll!
+ Ett ord. Foo Fighters. (Fast det va två ord...)
+ The tribute to M.J the King of Pop!
+ Att man kunde kolla på galan (backstage) hela tiden på internet :D
+ Backstreet Boys,
mina största idoler as a little kiddo ;)
+
Visades på en bra tid dessutom, inte som VMA, mitt i natten.





-
Beyonce som tycker hon är för cool för att sjunga i mer än en minut?
- Placebo vinner Best Alternative Act... MUSE MUSE MUSE!
- Artister som inte kan ta emot sina egna pris. Kan väl kanske inte hjälpa det men det är lite tråkigt..
- AGNES!

- Kunde Tokio Hotel se surare ut?! DOM VANN JU!




- STÖRSTA MINUSET VAR ALL JÄÄÄVLA REKLAM!

MTV EMA.

Då var det dags, EMA live från Berlin! Detta kan jag självklart inte missa, music-geek som jag är. Hoppas på en massa grymma framträdanden och helt igenom bra show. Fast dålig kan den ju inte bli, vem är the host om inte Katy Perry? ;) Så bra! Synd bara att det är reklaaaaaaaaaaaam...

Diggar hennes 452 ombyten under showens gång!


Yes!

Jag vaknade inte upp till ett vinterland men nog fan snöar det som bara den ute! :)

Jag vet ju såklart att den snön som kommer nu inte direkt fastnar på marken, men det är så mysigt att sitta inomhus och se ut, och bara myysa.

Nej, jag får se till att ta på mig strumpor och rulla ner till mitt jobb. Au Pair i Grums, låter inte det glamouröst? Jaa, det är bättre än ingenting och jag älskar faktiskt mina små troll :)

Sen blir det stäääääda, som jag har tänkt göra hela veckan. Hur fasen får man motivation till det?

one piece at the time

 

Fick ett enromt sug efter Johnny Cash. Så hemskt bra är han! Såhär i natten ville jag dela med mig med en av mina favoritlåtar med herrn, One Piece At The Time.

 

Slutet är bäst! :D


SNÖ!

Idag har det snöat, hela dagen! Små flingor dock.. Och jag gillar egentligen inte vinter, men just den här första snön känns så speciell :) Tänk om man vaknar upp imorgon och allt är bara vitt vitt vitt?! Fast man ska väl inte hoppas på för mycket, sånt hände förr, innan klimatförändringen blev så stor.. Jag har slutat hoppas på en vit jul iallafall!

En annan sjukt jobbig sak med vintern är den torra luften, blir så jäkla torr! Ansiktet spricker och mina redan kliande eksem blir 20 gånger värre. Nägon som har ett jävligt bra tips på kräm man kan smörja sig med och som faktiskt funkar??

Nej, nu ska jag gå och ta mig en dusch, sen smörja mig. Hoppas på att somna gott sen och vakna upp till ett vinterland :)

 

Det ser så härligt ut!


musiktips.

Är lite halvseg såhär när jag inte har några tider att passa, så det blir lätt att jag hamnar i sängen fram till 11-12... Hemskt jag vet, men nu ska jag ta på mig kläder och rulla ner mot systern, bjuder på an favoritlåt sålänge!

 

Abandon med Backyard Babies. Ruskigt bra!


några kloka ord i natten.

“Säg inte att du älskar någon och sedan ändra dig… Kärlek är inte som att välja ut vilken film du vill se.”

bad romance.

 

Förmodligen sista inlägget för idag, men jag är bara tvungen att lägga upp den här låten!

Fattade inte hetsen kring Gaga förr, men gör det nu. Unikt sound och jävligt bra låtar helt enkelt.


Muse.

Love is our resistance
They'll keep us apart and they wont to stop breaking us down
Hold me
our lips must always be sealed

The Resistance alltså, fan va bra.

skype

Skype är ju en förbannat bra uppfinning. Gratis och nu kan man även ringa hem till vanliga telefoner med det!

Köpte mig nya lurar till datorn idag så jag kan prata med min käre skotte Louise :) Ett måste ju! Min hjärna har börjat inse att hon faktiskt är på andra sidan havet nu...

Iallafall, skaffa mick o hörlurar gott folk! Snart flyger även jag över havet så då är det bäst för er att ni har skype :)


desperate housewives!

 

Äntligen tisdag! Finns det någon bättre verklighetsflykt än bra serier på tv?

 

Ikväll blir det detta samt Skypa med Skottland?


kvälls vs. dag-tv

Det går så hemskt många bättre program på kvällen/natten än på dagen! Har som sagt varit ledig hela dagen idag, och hamnade i soffan när jag vaknat. Men tröttnade fort på att ligga där när alla program som visas då SUGER.

Nu däremot, när jag sitter vaken och inte kan somna, då finns det plötsligt så hemskt mycket att se att jag inte vet vad jag ska välja!

Vet ju i och för sig varför det är så, fler som ser på tv nu såklart. Men det är tråkigt, ruskigt tråkigt.

Ullared.

Jag sitter i detta nu och glor på programmet "Ullared" på femman. Haha, herregud vilken idé till program ens! Fast alltid fascinerar det väl någon ;)

Själv tittar jag bara för att jag såg reklamen om hon som förra året handlade för över 50 000! Hon berättade att dom sparar hela året och köper allt, verkligen ALLT som dom behöver på Ullared. Julklappar, födelsedagspresenter, you name it.

Herregud säger jag bara. Förstår verkligen inte hur folk kan vara totalhysteriska över nåt som Ullared. Kan väl kanske bero på att jag själv aldrig varit där, men jag känner heller inget gigantiskt sug efter att åka dit heller.

Jaja, åter till knäppskallarna på tv.


RSS 2.0