ny design

Nu ska det bli ändringar här i bloggen, ny design osv. Så håll tillgodo med röran och bristen på inlägg!

DÖR AV SKRATT!

SÅHÄR SKA JAG BÖRJA ÄTA FRUKOST, HAHAHAH!


mat mat mat.

Köpte en massa godis igår, bara för att det va ju helg. Köpte FÖR mycket godis, man är sugen o köper alldeles för mycket, men sen är man mätt o nöjd efter kanske fem godbitar. VARFÖR GÖR MAN SÅ? Man vet det varje gång, det blir så VAREVIGA gång. Det sägs att man ska lära sig av sina misstag, men nej. Det gör itne jag iallafall.

Anyhow, så sa jag till Robin, att är inte godiset borta imorn, så slänger jag det. Godis på veckodagarna är något vi ska sluta med. Så Robin, som ändå var mätt, satte igång o tugga i sig hälften av det som va kvar! Gris. Efter varje godis frågade han sig själv: " Varför äter jag? Jag är ju inte ens sugen". Okej, liten överdrift kanske, men typ.

Jag vet varför. Läste häromveckan en artikel på det här med portioner, att de oftast är för stora. Människan har en överlevnadsinstinkt som säger åt en att äta sålänge det finns kvar. Har väl o göra med att man på stenåldern inte visste när man skulle få mat igen... Bla bla bla.


Så vi skyller på stenåldern!



tAKiDA

Älskar älskar älskar TAKIDA! Har gjort sen jag gick typ i 7an. Då, när ingen kände till dom, drog ja o Natta till Kolsnäs för dom skulle spela där. Vi betalade 40 (!) ynka spänn för att få se dom! Lite skillnad på priset som Nöjes tar, där det kostar 350;- ;)

Visserligen spelade en massa kassa okända band innan, men när TAKIDA väl kom upp på scen blev det ett jävla röj! Har faktiskt 4 av 5 autografer från dom ;) Kunde ha haft trumpinnar också, men jag var inte tillräckligt snabb.

En av mina favoritlåtar med dom, och även den första jag hörde, var "Give into me", den lugna versionen. Än idag kan jag lyssna på den om och om igen, jag tröttnar liksom aldrig! Dock är den så sorglig att jag nästan gråter när jag hör den.

Det är synd att radion ny har spelat sönder låtar md dom. Handlake Village t ex. Och Curly Sue. Fast egentligen inte den, för den är också en sån man kan lyssna på jämt. En låt man har minnen till.

Här är iallafall ett fåtal av mina favoriter:

Reason to cry

 

 

Snypah

 

 

score

 

 

Alltså jag kan hålla på i en hel evighet. Alla låtar är ju så jävla bra. Sitter i detta nu och lyssnar på nya albumet, och jag kan ju säga att INGET av det låter dåligt.  Känner redan nu att jag kommer ha en liten takida-period.

 

 

Och självklart, bästa låten ever.

 


fjortisblogg?

Jag läser bloggar. Jag har vissa jag följer och läser dessa nästan varje dag. En del läser jag till och med flera gånger om dagen! Självklart läser jag mina vänners bloggar, men även kändisars, t ex Kenza och Ebba och Engla. Det här är BRA bloggar, de handlar om vettiga saker.

Sen kommer vi till de bloggarna jag läser lite då och då, som jag klickar in mig på för jag har hört något om dessa, de så kallade "fjortisbloggarna" som t ev Amandavardet, Dessie, Kissie osv. Och varje gång ställer jag mig frågan:

- Hur i hela friden kan de ha så många besökare? DERAS BLOGGAR HANDLAR INTE OM NÅNTING!

De är en skam för de som faktiskt KAN blogga. Blir så fruktansvärt frustrerad när jag läser dessa och de tror att antalet besökare är lika med antalet "fans". HA!

Enda anlednignen till att någon förutom deras morsa skulle läsa den är för att man stör sig på dom.

 

Vem fan orkar lyssna på hennes pip då?!?!


sovmorgon.

Är det inte alltid sådär jävla typiskt, att någon ringer o babblar massa skit på morgonen, JUST NÄR MAN HAR SOVMORGON?

Detta hände precis mig. Detta händer alltid mig när jag har sovmorgon. ALLTID, slår aldrig fel. Sen ligger man där och försöker somna om och funderar på om det inte lika gärna vore så att man skulle gå upp.

Jag gick upp, efter många om och med. Dessutom blev jag sådär äckligt kissnödig också. Och då jag är sjuk, började såklart hjärtat slå i hundranitto bara av att ta mig upp ur sängen.

Illa, så nu ska jag gräva ner mig i soffan med  Ben and Jerry's - Strawberry Cheesecake!




HAHA.

Där fick jag för att jag sa att svininfluensan inte fanns.

Symptom på svininfluensan

Symptomen på svininfluensan är generellt ganska lindriga och symptomen påminner i princip om vanlig influensa. Några vanliga symptom är:

  • Feber och frossa

  • Hosta och halsont

  • Värk i kroppen och huvudvärk

  • Diarré och kräkningar

  • Trötthet

Det är visserligen samma som vanlig influensa, och jag har klarat mig från magproblem. Än så länge...

taggad till tusen!

Ja det var jag. Till träning och skola.



MEN
BLIR
MAN
INTE
SJUK
DÅRÅ????????


powernap?

Varför varför varför är det så himla skönt (och mycket enklare) att somna mitt på dagen när man kommit hem från t ex skola eller jobb?

Kom hem vid tre, försökte verkligen hålla mig vaken, men då jag hade feber och låg under täcket för att bli varm igen var det omöjligt.

Jag försökte med ALLT. Jag satt upp, jag läste, jag tänkte "jag FÅR somna" som lite omvänd psykologi. Inget hjälpte, somnade som en däckad säl.

När man vaknar är man ju inte direkt pigg heller, utam man fortsätter att vara trött tills man ska gå o lägga sig för kvällen, minsann blir man pigg.

Så jäkla typiskt.


RSS 2.0