vitkål.

Hemma igen, efter en ovanligt aktiv söndag. Blev så enormt sugen på vitkål, så jag svängde in på ICA på hemvägen för att köpa en skalle. Värsta bra snackset ju. Elska. Nu blir det nog film, lite Sherlock Holmes. Och vitkål.

Eller nåt.
























oooups.

Det är aldrig kul att kolla kontot såhär dagen efter, man handlar alltid mer än vad man minns. Så är det iallafall i mitt fall. Vaknade för ca en timme sen i panik! Trodde jag hade tappat bort mobilen, men jag hade lyckligtvis inte det. Ska bädda ner mig i soffan i rätta bakfylleandan och se på någon serie i flera timmar. Bjuder på mig själv samt ett fint fyllecitat:

"Passa dig jag läser din blogg!" Diana, som tyckte det lät hotande ;)




Göm kameran för din pojkvän innan du går ut så han inte kan ta kort på dig när ni kommer hem.

out.

Nöjesfabriken nästa!


On the floor
I'm just a zombie
who i am, is not who i wanna be
I'm such a tragedy
with every move i die



how to?

Hur gör man för att bli av med en låt som liksom fastnat i hjärnbarken på bästa sätt? Sjunga ut? Hoppas det försvinner av sigsjälvt? Lyssna sönder en låt så den kanske fastnar istället?

Saken är den att det är en sån hemskt gammal dålig låt som fastnat också. Michelangelo...

only the good die young.

 

Tänker på min David när jag hör den här låten. "Only the good die young".


stuck in reverse.

 

Ge mig Helsingborgshelgen tillbaka.



friends.

Livet skulle inte vara något utan underbara vänner.

Dagens True Story.


cheap stuff.

Jobbigt att vara i stan med alla frestelser, jobbigt att kriga med försäkringskassan, jobbigt att H åkte nu så jag är alldeles ensam. Meeeeeen jag har iallafall shoppat mitt första riktiga sommarplagg. JEANSSHORTS. Och, idag var allting jättebilligt. Hittade massa billiga assnygga saker alldeles överallt. Priset på shortsen? 99;-............

 

GO GET THEM! HM ÅFF KÅÅRS.


T.G.I.F.

HELG! Otroligt fort har veckan gått. Gissa vart jag ska spendera min fredagsförmidag? Yesbox, Biltema. As an assistant shopper for my friend H. Ska även fortsätta kriget med Försäkringskassan och CSN, som inte vill ge mig mina pengar. Ja, vi får väl se hur det går...



dangerous.

Nelly.com

 

Det är just sånt här som gör att jag ALDRIG har några pengar kvar i slutet på månaden. Faller så gott som alltid för såna här erbjudanden om "fri frakt". Man tänker ju typ: "Åh, det blir som att handla i affär, ingen extraavgift, och så behöver jag inte betala förrän i slutet av månaden!".

Hur många tror att jag kommer sluta i lyxfällan? HANDS UP!

in love.

 

Behöver jag säga att jag vill ha den ens? HM is the shit.


dilemma.

Hur gör man när...

..man får reda på något som man egentligen inte ville eller skulle få veta, och när detta handlar om en som står en nära, som kan bli sårad när han/hon får reda på saken?

Ska man berätta? Eller vänta på att den som gjort fel ska berätta? Ska man låtsas som ingenting eller ska det vara det första man gör, berättar?

En svår en....



This thing is killing me.

Jeans!

Har levt och andats i leggings, strumpbyxor och mjukisbyxor en lång tid nu. Tog steget att köpa nya jeans i GBG, det fick bli ett par lite "baggy". Världens skönaste, världens mest lättmatchade jeans. I'm gonna live in these.

Gina Tricot, 399;-

 

Jag har den mörkare färgen, som inte fanns på GT's hemsida. HOT-ASS!


seventh heaven

Det absolut töntigaste programmet som visas på dagens tv. SJUNDE HIMLEN. Herregud, så stela, så kristna, sååååååå överdrivet. Och tvillingungarna, så stela. Får man ens ha såna skådespelare? Jag fattar inte, spyr bara jag ser det, eller hör det i bakgrunden. Skulle kunna gnälla om det i 20 år till, men lyckligtvis har jag ett liv, så det behöver jag inte ;)


rude boy.

Jäkligt less på att vara snorig alltså. Sjukdomen är över, det är dock jobbigt att inte kunna göra ett skit utan att det ska komma ett niagarafall ur näsan!

Whatever, är trött på min lägenhet redan.


morgonrutiner.

Godmorgon!

Sitter här och går igenom alla mina vanliga morgonrutiner. Samma varje dag nästan, såvida jag inte har bråttom någonstans. Först in på FB, as usual, sen bdb. Sen läser jag lite bloggar här och var, mest privata, men en del kända. Sen bloggar man kanske lite själv. Mitt i detta kanske théet blir klart, då hämtar man det. Sätter på lite bra musik eller kollar om något intressant går på tv.

Morgonrutiner, ah, min heliga morgon. Skönt väl? :)

HIMYM

Ted Mosby: "like my mother used to say, nothing good ever happens after 2 a.m."

Såå sant.



fuck you.

 

Så skön. Hjälper att ta bort viss irritation ;)


home sweet home.

Äntligen hemma! Hel och ren. Dock sjuk. Ingen förbättring där men med tanke på att det har varit snöstorm och jag har frusit konstant hela helgen och dessutom låtsas vara frisk är väl det inte så konstigt.

Varför finns det aldrig en skönare säng än ens egen? Ah. HIMYM-maraton i soffan...


"alla tåg inställa pga rådande väder"

"Sj i krismöte", "alla tåg inställda" och "överbelastad hemsida".
Men vi har inte panik. Inte än. Man har väl kontakter? Och som det ser ut nu kommer vi ta oss hem, såvida inget oförutsett händer. Men när det gäller oss händer det väl ALLTID något oförutsett. Men jag är nöjd, jag har shoppat. Hejdå pengar!



TUFFTUFF

snöstorm.

Det råder snökaos i princip i hela Sverige. Det snöar nåt så förbannat här så varenda spårvagn är sen eller inställd, alltså inget universeum :( Jag hade ingen lust att gå i snövädret så vi tog en sväng in på nordstan (igen) för att käka. Fann en buffé med panpizza, tacos och buffalo wings. Alldeles underbart.

Nu hoppas vi bara på att tåget faktiskt ska kunna ta oss hem imorn. Ser dystert ut nu men det ska sluta snöa inatt. Slappar för tillfället i rummet, chips och ostbågar. Vinet ligger på kylning lite provisoriskt utanför fönstret, colan också och jag ska alldeles i detta nu öppna min påse med lakritssnören.

Najs najt.


shutter island

 

Igår blev det bio, närmare bestämt biopremiär! Shutter island, i en biosalong stor som tre av k-d's. Filmen började bra, fortsatte bra, men slutade asdåligt! Man fick inte veta nånting ju, och jag är en sån som funderar på filmerna långt efter dom är slut, och jag funderar än! Börjar få huvudvärk.

 

Sevärd film, dock inte på bio kanske, om man inte gillar filmer med konstiga slut. Leo DiCaprio är dock snygg, till en början, innan han blir psyksjuk...

 

Nu ska jag sätta på mig ett fejs, sluta fundera över filmen och gå och shoppa. Hela dagen lång! CYA!


nya erfarenheter.

På bara en dag har baby lärt sig mycket nytt, provat många nya saker. För det första har han åkt tåg för första gången i sitt 22åriga liv. Bra gjort! Väl här provade han på Chicken McNuggets. Tror ni jag satte andan i halsen när han erkände att han aldrig ens smakat på dessa läckerheter? Chockerande. Dessutom har vi åkt spårvagn till bion (snöstorm, vi hade planerat att gå) där vi inte betalade ett öre.



Det var vår dag. Är stolt över min man som gör så mycket nytt ;)

nu åkte vi!

 

Baj baj Grums, hellllllllllloooooooo GBG!


smokin'

Rykande hett tips: Somna inte i en sportbh.

göteborg.

 

Det var inte hur enkelt som helst att få "shapecollage" att funka som jag ville. Alla bilder sysn inte och jag orkar inte bråka mer med det. Som det kanske (?) framgår är det dags för en tripp till gbg. Hotellfrukost, universeum och bio står på schemat. Ser främst fram emot topshop, mango samt ett större utbud monki. YAY! Något annat som bör hinnas med? Hmmm.. GBG, HERE WE COME.

 


kolakakor.

Är hos mor och umgås lite med lillasyster, vi har alldeles nyss bakat kolakakor! Hennes favoriter. Måste ju passa på att mysa lite med la familia medan man har tid. Bär snart av mot centrum igen då det ska handlas och packas för imorgon. Då bär det av till GÖTEBORG! Hotellfrukost, here I come ;)


förklaring överflödig.

HÄR kan man köpa dessa... skor. Andnöd. Förklaring överflödig.


ooooooooooooooooooooooooos

Ingen har väl kunnat undgå att missa att OS går på tv? Tycker det är det enda folk tjötar om för tillfället. Själv är jag helt otroligt extremt ointresserad av sport. Kan inte hjälpa det. På min tv kommer det nog aldrig visas OS iallafall. PUNKT SLUT.





vardagslyx.

Nu blir det en riktig myskväll. Thé till film i soffan, ska försöka mig på en fruktsallad bestående av äpple och päron. Nyttigt och bra.

Visst är det skönt med vardagslyx?


Schakalen 21.00 på tv6.


topshop.

Absoluta favoritaffären.

 

Älska. Jag får stånd. Must have.


animal planet.

 

Min och H's favoritkanal. Sätter alltid på den här kanalen när det inte finns något annat att se på, det är aldrig någon reklam, aldrig dåliga program och man kan tillochmed lära sig något. De visar bland annat hur organisationer räddar djur i nöd men även program inriktade på enbart ett djur, tex vargar. Pörfekt.


upp med tuppen.

Imorgon ska det exprimenteras, jag ska upp. Tidigt. När baby går upp. Tror ni jag klarar det? Tror ni jag kommer lägga mig i soffan o somna om? Det tror jag, men jag ska göra mitt bästa för att hålla mig vaken.

changeling.

 

Den här hade jag velat se länge och äntligen satte jag på tv1000 exakt rätt tid och fick se den. Frustrerande, sorglig men jävligt bra.


stress.

Nu höll det nästan på att bli stressigt, här i mitt arbetslösa liv. Låg och drog mig i sängen alldeles för länge. Jag behöver verkligen en anledning att komma upp nu!!!!!!!

Ska nog bannemej börja gå upp när baby gört. Gå på en lång promenad och sen äta frukost och duscha. Tänk er mig, upp klockan halv sju? Zombie...

Ska iallafall ner och skrapa av bilen alldeles snart. Sen hämta upp lilla moster som jag lovat o köra till stan. Snäll jag är, dagens goda gärning! Känns bra när man har gjort något sånt på sin dag, nåt hjälpsamt som man vet att folk faktiskt uppskattar. Det känns ju nästan så bra att man gör det lite för sin egen skull också? Alla behöver ju få må bra och vara stolta över sig själva.

Nu ska jag sluta babbla om det här och trycka i mig lite flingor och mjölk. HEJPA.

syskonkärlek.

Trodde jag skulle sätta mina lakritssnöern i halsen när jag slog på 5an förut, syskonkärlek?! OCH AV DEN INCESTUÖSA SORTEN.

Det där tror jag inte ett dugg på, även om de inte känner varandra. Skulle aldrig nånsin i mitt liv kunna ligga med någon som jag visste att jag var släkt med så nära. Det är ju bara äckligt.

Jag tror såhär. Man träffar ett syskon man inte känner, man känner stor tillgivenhet och kärlek för det här syskonet, eftersom det är så man reagerar på ett syskon (oftast). Detta kanske förväxlas med riktig kärlek, man tror man är självfränder.

Bara äckligt.

halvsjuk och lakrits.

Legat hela dagen och mest degat. Har haft så fruktansvärt ont i halsen. Lite tid framför dator alltså. Nyss varit på ICA och fick en såndär knäpp som jag får ibland. Nostalgi. Köpte en påse lakritssnören som var mitt favoritgodis som barn. Ska mysa ner mig i soffan igen och fläta/knyta/äta detta underbara godis. MYMS.


fix you.



And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you



överraskningsfest och alla hjärtans dag.

Vinkväll och vinkväll. 1000000 pers rusade ju ut från D's sovrum och sjöng för fulla muggar! Tror ni jag blev chockad eller? Detta hade babe och M planerat i största hemlighet för mig och L. Bästa födelsedagen nånsin! Ah. Känns dock som att det inte blivit många nyktra timmar den här helgen... Värt. Helt klart värt.

Tänkte inte sitta här idag egentligen, men jag blev tvungen att slänga iväg ett mail. Ska ta ännu en dusch idag (bakis-svettig) och sedan slänga mig i soffan och glo på film. Alldeles perfekt enligt mig.

BILDER KOMMER IMORGON!

nytt hår samt kvällsplaner.

Håret blev asbra. Alltså jag känner mig verkligen skitsnygg. Det är mörkt mörkt rött, syns nog i solen. Nougat hette färgen, ser inte ett dugg ut som nougat skulle jag vilja säga. Men det var ju inte det jag ville heller. Ih, den här färgen vill jag ha föralltid!

Kalajs har jag haft, kasserade in många fina kuvert. Precis vad jag ville ha. Dessutom fick jag med mig nästan en hel smörgåstårta hem, blir nåt att tugga på inatt och imorgon. Min syster är bäst, hon gjorde hela kalaset för min skull somjag ville, smörgåstårtan gjorde hon själv, dessutom skippade vi gräddtårtan o hon gjorde en underbar cheesecake till mig! Jag älskar henne.

Nej, nu ska jag bättra på sminket, fixa mejken och göra mig redo för vin :)

 




bildbevis.

Dessa är nog de enda jag törs visa här. Men som man säger, man ska aldrig ångra det man gjort, bara det man inte gjorde.


finish what you started?

Bakis. Lite smått illamående. Så nu hissar vi poppen och laddar om för ikväll :D

Worlds greatest band: HOTWOOD.

Systembolaget snart, javisst.

bracelets.

Som mina vänner och min familj vet, är jag galen i armband. Har en miljon. Nej men säkert hundra och varenda ett är favoriter. Bara igår i stan köpte jag ett nytt. I guld, vilket är lite ovanligt, men något ska man ju bryta av med.

Till saken kanske. Fick ett igår som jag är lite kär i. Det var för stort men jag har kortat av det nu. Fick det av M, och det representerar något av det viktigaste i varje människas liv.



Spegelvänt men det står alltså FRIEND. I love it.

headache

Ligger i soffan och synkar min iPod. Längtar efter den. Längtar tills jag sitter på tåget om en vecka, då åker inte hörlurarna ut mycket.

Nu ska jag vila min skalle. Det är inte lätt att vara arg och ha huvudvärk samtidigt. Bajs.

Ps. Har alltid velat prova USA's "corn dog". Det ser så gott ut.

kalasdag.

Ååååh, jag har haft världens bästa födelsedag! (En sak bara, men jag försöker så gott jag kan att skita i det). Först väckte baby mig med frukost på sängen, tända ljus och present och pussar, sååååå galet underbart! Klockan var iochförsig före sex, men jag var sådär äckligt pigg som man var när man var liten och man fyllde år.

Sen somnade jag om ute på soffan, till TVn, vaknade av att jag fick sms efter sms, det var då mina underbara vänner som skrev :) Sen kom mor, med ett välfyllt kuvert. Jag älskar min mamma, hon har varit med mig hela dagen i princip. Vi åkte till Nya Peking inne i stan där vi mötte upp baby för lunch. Älska kinamat!

Sen kom det roliga. Mor skulle köpa smink o jag vin, så idag har jag handlat på systemet för första gången! Hon i kassan sa grattis till mig, muha! Hamnade även en sväng inne på Lindex där världens snyggaste tröja med nitar på axlarna fick följa med hem. Även lite smycken o smått o gott.

Väl hemma började vänner samt de släktingar som inte kan komma på lördag droppa in. Fick fina presenter, mer vin och mycket fina kort. Kakor och kaffe intogs och senare även korv med bröd.

Kan ju meddela att golvet var en aning smuligt och att ALLT porslin och alla glas behövde diskas. Men nu är det rent och fräscht igen. Fick en lila iPod av min älskling, med videokamera i och gravering på baksidan. Älskar den! <3


GRATTIS PÅ MIG!

 


Me as 20. Stor skillnad på ytan vaaaa? en rynka här o ett grått hår där. HAHA! SYSTEMBOLAGET, HERE I COME!

systembolaget

Där inne har jag varit idag. Smygkikat lite. Gav L ett presentkort där från mig och M. Är fattiglapp för tillfället och 50 kr kunde jag undvara. Muha. Imorn kommer dom hit, flickorna. Släkten (delar av den) också såklart. Så det blir antagligen inte mycket tid vid datorn, kan kosta på mig ett morgoninlägg där ni kan få se hur man ser ut när man fyller 20 ;)

Nu: Ta ut pengar samt fortsätta bädda rent. Hann liksom aldrig klart förut.


20årskalas för L.

Då var man klart för lite kalaserande hos L. som blir stor flicka idag. Eller kärring som mina syskonbarn säger om att man fyller 20. Slängde lite hastigt på solpuder samt rouge och mascara, nu ska jag bara försöka få tag på M sen kan vi åka!

 


vinterspelen åre 2010

Det var ju premiär för Vinterspelen Åre 2010 igår, och jag och baby älskar att se på folk som skämmer ut sig samt skadar sig, och det var ju ungefär exakt vad programmet handlade om! Herregud som jag skrattade. Påminde lite om Wipeout faktiskt, blandat med en förskoleklass i en pulkabacke, haha!

Men roligaste med hela programmet är Felix Herngren. Han är ju kommentator och han är väl det i Wipeout med? Jaja. Han humor. Hans kommentarer om allt uppenbara.

"Det är inte svårt att vinna om man kommer först"

"Yes är engelska och betyder alltså nej"

Och med den där släpiga attityden han säger allt med. Haham han gör ju hela programmet.


dan före dan

Imorn är jag 20. Om 13 timmar och 49 minuter. Eller egentligen exakt 00.49 inatt. Men idag är det L's dag! Lite häftigt att vi fyller jämt precis dagarna efter varann, så dit ska jag på kalas lite senare med M.

Nu iallafall ska jag ut. Springa, promenera whatever. Är inte på blogghumör idag.

202020202020202020202020202020202020202020202020

ps'
idag är jag i NWT!

mars.

Om två dagar fyller jag år (nåja, en och en halv) och efter det kan det bara få bli mars månad. En mycket bra sak händer då samt att allt bra börjar på tv igen. DH, Grey's, Cougar town, CSI...



bakmusik.

Klart man måste lussna på musik när man bakar.

 

Ke$ha är en stor favorit just nu.


snow.

Jahapp. Mer snö. Men man kan inte klaga (eller jo det kan man), man kan ändå inte göra något åt det. Min promenad sket sig lite, det är inte alls kul att få snö i ögonen konstant. Jaja. Väntar in Ellen Degeneres på tv samt bakar kakor idag jag. Frukost kanske man skulle få i sig?


träningsvärk.

Det måste väl vara den skönaste värken? Fick tro det eller ej träningsvärk i benen och ända upp i magen idag bara för att jag sprang fem minuter av min timslånga promenad. Okej det kanske var 8 minuter. Vad säger det om mig då? Hur enormt otränad jag är eller är det bra?

Jag tänker ta det som ett bra tecken, och ta mig en ny promenad senare. Nu ska här bakas kakor till min födelsedag på torsdag. YAY!

God morgon alla!

love.

“Säg inte att du älskar någon och sedan ändra dig… Kärlek är inte som att välja ut vilken film du vill se.”

balkongdejt.


Härlig syn att mötas av när man kommer halvnaken ut från badrummet?

Kan meddela att jag slängde mig snabbt på soffan under en filt och väntade på att dom skulle gå. Precis när jag vågat mig ur soffan, ja då kommer dom tillbaka...

Tack, nu är jag vaken iallafall...

iPod nano.

Jag är tråkig. Ja vet precis vad jag ska få av min baby i födelsedagspresent. Iallafall nästan. Jag vet att det är en iPod nano, jag vet att det är något graverat på baksidan. Jag vet att det är 16GB minne i. Jag vet däremot inte vad som är graverat eller vad det är för färg. Men jag vet ju. Jag är ganska tråkig.

Jag är otroligt noggrann med att faktiskt få något jag önskar mig när det gäller baby eller päronen. Känns ju liksom meningslöst annars, som när jag fick en ficklampa en gång för längesen. Hur kul? Eller en.. ja, nu vet ju inte jag vilka som läser min blogg, men en present nu för inte så länge sen var jag inte heller så himla nöjd med...

Men nu vet jag att jag kommer bli nöjd. Överlycklig. Happyface! Ska dola lite med iTunes nu snart, så det bara är att koppla in o bli klar snabbt.

 

Applestore!

 

Kan fan inte bestämma mig vilken färg som är snyggast. Ingen är ju ful.


iPad.

Vill ha. Vill vill vill ha. Ha-begäret gör volter i mig.


miracle workers

Vet inte vad det är med mig. Måste ha PMS eller något. Sitter och ser på "Miracle Workers" nu och typ storgrinar. Det är en tjej som har Tourettes, hon slår sig själv i huvudet hela tiden. Det är så hemskt o se hur hon kämpar när hon ska prova ut peruker, för hon slår av dom hela tiden. USCH.

Tycker inte mina futtiga problem är något att bry sig om nu när jag ser henne kämpa med att sminka sig i två timmar.

Ska mysa ner mig ordentligt i soffan och morgonmysa innan jag tar tag i min dag. En promenad och ev solning står på schemat. Goddag alla!


Koppom.

Dåligt med bloggning men wtf. Igår kom ju H, vi firade kvällen med morot paprika och gurkstavar och dip. Lite guacamole och lite nachochips också. Känner mig nyttig!

Idag har jag inte varit hemma alls, var i Koppom för att hälsa på käre morfar och hans fru. Eftersom det är rally kan ju han inte komma och fira mig uner helgen, så vi åkte helt enkelt dit! Fick med mig en ap-snygg matta hem, underbart! Äger ju inga mattor alls.

Sen kom M. Vi (läs:hon) rökade lite. Såg på massa komediserier. Bara mystes, sånt gillas!

Nu ska jag ha en fortsatt trevlig kväll med stekt ägg och korv. En film med baby också kanske. Ska försöka inte låta skiten som hände igårkväll/imorse förstöra mitt humör mer.

PUSSGURKA!


YPK.

Danne: Men YPK-faktorn är ganska hög på den här ölen!
Vi: Vad är YPK?
Danne: Yrsel Per Krona
Vi: HAHAHAHAHAHA


Daniel om Mariestads öl OLD OX med alkoholprocent 6,9. Tydligen smakar det som en vanlig 5,2. Vi fick lära oss något nytt samt fick oss ett gott skratt!


friday night.

 

Idag har jag sminkat mig för första gången sen i lördags. Känner mig snygg faktiskt! Det blev lite roligare nu när jag inte gjort det på så många dagar. Dessutom fick mina återfalls-eksem tid och chans att krypa tillbaka.

 

Kvällen då? Bjuder på mys tror jag. Destination okänd, men detta klarar vi. Ett par samtal hit o dit så får vi se vart vi hamnar ;)


ungefär...

...världens bästa låt.


nypromenerad, nysolad...

...snart nyduschad? Jajjemän.

Snart är det helg på riktigt. Känns inte som det jämt just idag. Alls. Snart ska jag styra upp kvällen/helgen. Först en dusch.

JAG FYLLER SNART ÅR!

Apa, va skönt det ska bli. Inget som hindrar mig nånstans sen. Utom att jag är fattig och arbetslös... Iallafall, snart 19e också, då åker jag och baby till Gbg för att handla upp alla pengar jag fått i födelsedagspresent. Wie!

 

Tror fan Gbg har bättre shopping än Sthlm. Allt på samma ställe, mysigare osv.


melodifestivalen.

God morgon!

Imorn är det dags, för den spännande, ökända... MELODIFESTIVALEN!

Eh, kanske inte. Har inte kollat på det på så hemskt många år, och jag tänker itne kolla på det i år. Det är alltid så j*vla dålig musik och inte nog med det, efteråt så spelar dom varenda låt på repeat på radion. Nej, imorgon ska jag hålla mig så långt bort jag bara kan från SVT1.


tidig kväll.

Vet inte vad det är med mig, tror det är nåt fuffens på g i min kropp. Har haft ont i ögonen de senaste dagarna? När får man det?

Tänker lyssna lite på den här låten och slappna av och kanske tillochmed somna i tid!

m<3mötley


dagens outfit

Kanske också skulle börja med Dagens Outfit.

 

Byxor: "Långtinigarderoben"

Tshirt: "Fickdenavminsyrraminnsintevarthonköpteden"

 

Vad tror ni?


wermlandstidningen

 

Ooooh, bara kaffet som fattas! Men sånt har jag dragit ner på. Ska ta mig en fin liten frulle bestående av gårdagens pizza och lite juice. Hälsan själv!

 

Fick, för några veckor sen, ett erbjudande om att få NWT gratis i tre månader, för att jag fyller 20! Sånt är alltid kul tänkte jag, men lördagens korsord i tankarna, så det är klart jag ville ha, haha! Det är dock bara jag som läser dom, om man ens kan kalla det för det. Jag skummar igenom och läser det som råkar vara av intresse. Vilket inte är så mycket.

 

Känner mig lite gammal. Nej, nu får jag ta o sätta på musik på högsta, peppa mig själv till att trotsa vädret och ta en promenad mellan tvättarna. YAY!


Jackie & Patrik

Missade ju massor med Paradise Hotel när jag var i Skottland som R så snällt spelade in, dessutom hann vi aldrig se dom innan dom nya visades på TV nu under veckan så vi såg alla avsnitt igår.

 

Hade faktiskt lite på känn att Jackie skulle vinna, dessutom råkade jag läsa någon blogg igår som skrev vem som vann. Men ja, värdiga vinnare eller ej? Tycker ändå Cimon skulle ha vunnit... Han spelade bäst och var bara allmänt fränast ;)

 

Så, nu ska alla som läser slippa mitt tjat om PH, nu är det slut!


schizo?

Det här är en som har otroligt olika personlighet. Även utseende har jag nu sett! Visste att hon inte var någon skönhet utan smink men att se ut såhär? KISSIE 1

Jämfört med hur hon framställer sig i sin blogg, typ såhär: KISSIE 2

Jag hade också gjort allt för att tjäna mer pengar om jag var henne, hur i helsike har hon råd med allt smink?



facebook.

Nu ligger de flesta av mina bilder uppe på fejan. Och BDB. Här tänker jag inte lägga upp så många, det är nästan 200 bilder.

Här kommer ett par av mina favoriter:


visit.

Idag SKA jag lägga in bilderna från Glasgow. Jag lovar. Men nu ska jag ner till min syster och vara en rolig moster. Först en snabb smoothie eller knäckis eller något.

HEJ!

Home again!

 

Kom hem vid två inatt efter att ha varit på resande fot sen klockan 9 på morgonen. Men Glasgox med L var iallafall helt underbart! Orkar inte skriva o lägga upp bilder hit och dit just nu, det gör jag kanske senare. Men ni kan, som jag, få skratta lite åt de här underbara klippen från Vänner! Snodde det från Tyra, men det var ju så jävla kul!


RSS 2.0